Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de plăcintă americană cu mere și scorțișoară. Cel mai aromat desert al acestei toamne

Publicat:

Placinta americana cu mere și scorțișoara este unul dintre cele mai potrivite deserturi in perioada sezonului racoros. Gospodinele au șansa sa gaseasca cele mai delicioase și potrivite mere pentru placinta lor in aceasta perioada, iar astfel vor gati un desert indragit de toata familia. Este aromat și se gatește din cateva ingrediente.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt

10:01, 10.04.2024 -  Gospodinele pot sa prepare pentru micul dejun cea mai gustoasa rețeta de pate de linte roșie și ardei copt de post The post O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Rețeta de baigli sarbesc cu nuca de post. Desertul cu care nu ai cum sa dai greș in aceasta perioada

21:16, 22.03.2024 - Daca te numeri printre persoanele care se afla in perioada postul de dinaintea Paștelui, sigur ai nevoie de o lista variata cu preparate, atat feluri de mancare, cat și deserturi, pentru a trece cu brio aceasta perioada de curațare sufleteasca. Noi iți propunem sa incerci și rețeta de baigli sarbesc…

Rețeta de post pentru mancarea de ștevie, delicatesa sezonului. Gospodinele iubesc acest mod de preparare

13:10, 18.03.2024 - Pentru ca Postul Paștelui a inceput, gospodinele se pregatesc in fiecare zi cu mancare buna și respecta cu sfințenie regulile. Iata cum poți prepara chiar la tine acasa o mancare de ștevie de post ca la restaurant.

Rețeta de brioșe marmorate. Un desert de post, ieftin și rapid

19:50, 11.03.2024 - In cazul in care ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta brioșe marmotate. Iata cum se prepara acest desert ideal pentru perioada in care ne aflam!

Cum faci cea mai buna placinta cu avocado. Rețeta americana pe care trebuie sa o incerci

09:40, 16.02.2024 - Daca nu ai idee ce sa mai gatești pentru cei dragi, noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta americana de placinta cu avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie și care sunt pașii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obține un preparat ca la carte.


Ce parere ai despre aceasta stire?