Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ZIUA DUHOVNICEASCĂ Reuniunea Legiunii Mariane

Publicat:
ZIUA DUHOVNICEASCĂ Reuniunea Legiunii Mariane

din s-a reunit, pe 25 februarie, la tradiționala sa zi spirituala din , care a fost gazduita de . La evenimant au participat peste 135 de membrii din numeroase parohii ale eparhiei. The post ZIUA DUHOVNICEASCA first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

DSVSA SATU MARE Examene trichineloscopice in zilele de 1, 2, 3 si 4 mai 

13:40, 01.05.2024 - DSVSA Satu Mare ne-a remis programul circumscriptiilor sanitare veterinare care vor efectua examene trichineloscopice in zilele de 1, 2, 3 si 4 mai, la solicitarea populatiei. The post DSVSA SATU MARE Examene trichineloscopice in zilele de 1, 2, 3 si 4 mai  first appeared on Informatia Zilei .

DGASPC Asociația “Albert Schweitzer” de 20 de ani alaturi de copiii și de comunitatea din Halmeu

11:05, 27.04.2024 - Zilele trecute, Asociația“Albert Schweitzer” pentru Copii, Familie și Comunitate din Halmeu a sarbatorit 20 de ani de la inființarea sa. La eveniment au fost prezenți și reprezentanții Satului de Copii “Albert Schweitzer” din Waldenburg-Germania, organizație, cu care județul Satu Mare are o relație…

SATU MARE O noua fabrica de masini de cafea de uz casnic ‘De’Longhi’ se deschide la Satu Mare

20:15, 16.04.2024 - Compania italiana De'Longhi iși marește prezența in Romania, demarand producția la noua fabrica din Satu Mare, printr-o investiție de 40 de milioane de euro. The post SATU MARE O noua fabrica de masini de cafea de uz casnic ‘De’Longhi’ se deschide la Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

CONFERINȚA DE PRESA Primarii din județul Satu Mare: Tașnad, Pomi, Tarna Mare și Cauaș au trecut la PSD

10:36, 03.04.2024 - Marti, 2 aprilie, Mircea Govor, presedintele ales al Filialei Judetene a Partidului Social Democrat – PSD Satu Mare, a convocat o conferinta de presa la sediul partidului. The post CONFERINȚA DE PRESA Primarii din județul Satu Mare: Tașnad, Pomi, Tarna Mare și Cauaș au trecut la PSD first appeared on…

SERVICII MEDICALE LA SATU MARE Peste 1000 de satmareni au beneficiat de campania “Din grija pentru tine”

14:55, 01.04.2024 - Campania de Educație și Prevenție Sanitara "Din grija pentru tine", care s-a desfașurat in municipiul Satu Mare la Casa Dainuirii, s-a bucurat de mare popularitate in randul satmarenilor. Fiecare cetațean care a beneficiat de serviciile medicale oferite a facut o programare in prealabil, și astfel Casa…

PASTOTALA DE PAȘTI Mesajul de Paști al episcopului romano-catolic de Satu Mare, PS Eugen Schonberger

18:55, 29.03.2024 - Dragi confrați Preoți și Calugari, Onorate Calugarițe, Iubiți Credincioși aflați in sarbatoare! The post PASTOTALA DE PAȘTI Mesajul de Paști al episcopului romano-catolic de Satu Mare, PS Eugen Schonberger first appeared on Informatia Zilei .

SE REDESCHIDE PARCUL CENTRAL Miercuri se deschide Parcul Central din Satu Mare

21:10, 25.03.2024 - Odata cu deschiderea parcului și circulația in centrul orașului se va mai fluidiza, mașinile putand circula pe relația Casa Alba - Cuza Voda. The post SE REDESCHIDE PARCUL CENTRAL Miercuri se deschide Parcul Central din Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

PREVENIREA GYBERBULLYING-ULUI Combaterea Cyberbullying-ului: O prioritate educaționala la Colegiul Național “Mihai Eminescu”

01:20, 28.02.2024 - Colegiul Național “Mihai Eminescu” Satu Mare a organizat o sesiune informativa despre siguranța online și prevenirea cyberbullying-ului, in colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție, pentru conștientizarea a 215 elevi. The post PREVENIREA GYBERBULLYING-ULUI Combaterea Cyberbullying-ului: O prioritate…


Ce parere ai despre aceasta stire?