Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Zilelor carierei” la CNUBM pentru toți studenții

Publicat:

In perioada 8-12 aprilie, toți studenții sunt așteptați la activitațile din cadrul „Zilelor carierei” ce vor avea loc la din Cluj-Napoca, din , strada Dr. Victor Babeș, nr. 62A. Evenimentul este organizat de Centrul de cariera și orientare & Liga Studenților “”. Vor fi prezente 20 de firme […] The post „Zilelor carierei” la CNUBM pentru toți studenții appeared first on eMaramures .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studenții din echipa UTCN-SDC, premiați la Cluj dupa inca o clasare pe podium in SUA la competiția de inginerie seismica. Profesor: Universitați de top luau noție de la noi / Rector: „Așa se construiesc lucrurile mari!”

22:30, 22.04.2024 - O echipa de studenți de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca a obținut, din nou un loc pe podium la o competiție de inginerie seismica, unde a reușit sa surclaseze zeci de universitați, multe dintre ele de renume.

O echipa de studenți de la UTCN, locul 2 la concursul de design seismic din Seattle

08:40, 13.04.2024 - Cu bucurie și mandrie, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) marcheaza un moment de excepție in domeniul ingineriei structurale, odata cu succesul remarcabil obținut de echipa sa de studenți la prestigiosul concurs internațional de design seismic din Seattle.

UTCN are un nou hub de inovare și antreprenoriat. Boc: ''Va apropia studenții de antreprenori''

14:05, 29.03.2024 - Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) a lansat Fundației Unitech, un centru de inovare și antreprenoriat, care va consolida colaborarea dintre mediul universitar și sectorul de afaceri, cercetatori, studenți.

Avansari in grad pentru mai mulți polițiști din Maramureș

12:25, 26.03.2024 - In 25 martie, sub semnul Bunei Vestiri, polițiștii au aniversat 202 ani de la inființare. In Maramureș, ziua a debutat cu un ceremonial religios dedicat cinstirii memoriei polițiștilor care nu se mai afla printre noi. A fi politist inseamna a trai situatii limita si uneori a-ti pune viata in pericol.…

Meteo Accuweather! Cand vine caldura in Cluj-Napoca, Oradea, Bistrița, Alba Iulia, Satu Mare, Sibiu și Baia Mare

10:30, 20.03.2024 - Meteorologii Accuweather au precizat care este data in care vine primavara in Cluj-Napoca și in orașele din Ardeal.Temperaturile vor fi scazute in urmatoarele zile, dar de la mijlocul saptamanii 25 - 31 martie vine caldura.”Pana vineri dimineața, ora 10:00, vorbim de o informare meteorologica ce vizeaza…

Nord Universitar: Membrii LSPV vor prezenta in licee oferta educaționala a Centrului Universitar Nord

07:35, 18.03.2024 - Liga Studenților “Pintea Viteazul” (LSPV) demareaza o noua ediție a proiectului “Nord Universitar”, in care membrii LSPV viziteaza liceele din Maramureș și județele invecinate, pentru a prezenta oferta educaționala a Centrului Universitar Nord din Baia Mare, precum și oportunitațile de voluntariat disponibile…

Nord Universitar la o noua ediție!

11:25, 15.03.2024 - Liga Studenților “Pintea Viteazul” (LSPV) demareaza o noua ediție a proiectului “Nord Universitar”, in care membrii LSPV viziteaza liceele din Maramureș și județele invecinate, pentru a prezenta oferta educaționala a Centrului Universitar Nord din Baia Mare, precum și oportunitațile de voluntariat disponibile…

Studenții din Cluj invața sa acorde prim-ajutor. Manevrele care pot salva viața unui om pana la sosirea medicilor.

13:35, 06.03.2024 - Studenții din Cluj-Napoca vor invața manevre de resuscitare in cadrul unei campanii de prim-ajutor. Primul ajutor reprezinta una dintre cele mai importante masuri aplicate in cazul unei urgențe pe care oricine ar trebui sa le cunoasca, inclusiv tinerii.


Ce parere ai despre aceasta stire?