Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Turneul de tenis de câmp Vrancea Trophy a debutat la Focşani. La conferinţa de presă a participat şi Adrian Voinea.

Publicat:

Astazi au inceput jocurile primului tur de pe tabloul de simplu in care vor evolua 32 de jucatori si partidele primului tur la dublu, unde se afla in concurs 16 perechi. Conferinta de presa in cadrul careia s-a efectuat si tragerea la sorti s-a desfasurat la sediul firmei Scorpion, transportator oficial al turneului, si a marcat […] The post VIDEO: Turneul de tenis de camp a debutat la Focsani. La conferinta de presa a participat si . appeared first on - Stiri de ultima ora .

Citeste articolul mai departe pe vranceamedia.ro…  

Sursa articol: vranceamedia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luna Plina in Scorpion și dragostea intensa

20:15, 23.04.2024 - Dezideriu Cateva galeți de apa și candidați la Primarie mai tarziu, iata ca am ajuns și la Luna Plina in Scorpion, un moment magic pentru majoritatea celor care se joaca in jurul pericolelor, pentru cațiva oameni care nu au voie sa vorbeasca despre nimic, care au de raportat diverse chestii din baie…

Prima reacție a lui Ciolacu dupa conferința lui Cirstoiu: O sa lamurim luni in Coaliție

16:45, 20.04.2024 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o prima reacție, sambata, dupa conferința de presa organizata de candidatul coaliției la Primaria Capitale, Catalin Cirstoiu. Ciolacu a spus ca „in acest moment” Cirstoiu este candidatul alianței PSD-PNL, ca a avut un schimb de mesaje cu acesta, iar luni va exista…

Trei fii și mai mulți nepoți ai liderului Hamas au fost uciși intr-un atac al Israelului in Gaza. Mesajul lui Haniyeh

18:11, 10.04.2024 - Israelul i-a ucis pe cei trei copii ai lui Ismail Haniyeh, liderul și șeful Biroului Politic al organizației Hamas, intr-un raid aerian in tabara de refugiați al-Shati din Fașia Gaza, potrivit agențiilor de presa internaționale. De asemenea, au murit și trei nepoți. Cele șase victime sunt: – Hazem Ismail…

VIDEO Vedeta de la Real Madrid, in lacrimi la conferința de presa din cauza rasismului

09:35, 26.03.2024 - Atacantul brazilian Vinicius Junior a declarat luni, intr-o conferinta de presa in care a izbucnit in lacrimi, ca dorinta lui de a juca fotbal scade pe masura ce incidentele rasiste impotriva lui se inmultesc in Spania, informeaza AFP.

Kim Jong Un a folosit prima oara limuzina blindata trimisa de Putin in februarie, a anunțat sora dictatorului: „Mașina e de incredere!”

10:46, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit vineri pentru prima data o mașina blindata pe care a primit-o cadou de la Vladimir Putin, a anunțat sambata sora lui Kim, Kim Yo Jong, intr-un comunicat publicat de presa de stat, scrie site-ul american care publica informații din Coreea de Nord NK News.Dictatorul…

Boc și peștișorii de balta

16:51, 12.03.2024 - De la Conferința regionala “Europa in fiecare localitate” la popularea cu carași in lacurile din Gheorgheni. The post Boc și peștișorii de balta appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali si a reactionat la conferinta de presa: „Ma face sa rad. Au adus artificiile?”

03:00, 16.02.2024 - Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali despre faptul ca FCSB ar fi deja campioana si a reactionat la conferinta de presa. Antrenorul Rapidului e convins ca FCSB nu a cucerit deja titlul. Bergodi a punctat ca, in acest moment, Rapid e outsider in lupta la titlu, dar a subliniat ca diferenta…

Biden il numește pe liderul egiptean El-Sisi președinte al Mexicului chiar in conferința de presa in care a spus ca memoria sa „e buna”

12:05, 09.02.2024 - Joe Biden i-a confundat pe președinții Egiptului și, respectiv, al Mexiului, chiar in conferința de presa in care a dat asigurari ca memoria sa este buna. Biden s-a referit la președintele egiptean Abdel Fatah El-Sisi ca fiind „președintele Mexicului”, scrie New York Post.


Ce parere ai despre aceasta stire?