Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Terapeutul Stelian Fulga, acuzat de viol! Dovezi incredibile date în vileag în direct la "Acces direct"

Publicat:

Continua razboiul dintre femeia care l-a acuzat de tentativa de viol pe terapeutul scolit în Tibet, Stelian Fulga!

Dupa acuzatiile de tentativa de viol lansate de o femeie de 41 de ani la adresa celebrului terapeut Stelian Fulga, o alta doamna care l-a cunoscut face dezvaluri incredibilie la adresa lui.

În cadrul editiei de vineri a emisiunii "Acces direct" au intervenit mai multe presupuse victime de-ale terapeutului Stelian Fulga, care-l acuza pe acesta de comportament nepotrivit la adresa lor.

Femeia care l-a acuzat pe Stelian Fulga de tentativa

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum au ajuns generalii lui Coldea la Cryptodata? Cumnatul lui Ovidiu Toma a dat in vileag inselatoria, in direct la Culisele Statului Paralel

09:50, 30.04.2024 - Fostul cumnat al lui Ovidiu Toma a dezvaluit, in exclusivitate la Anca Alexandrescu, modul in care generalii in rezerva au ajuns sa lucreze cu Bogdan Marunțiș și Ovidiu Toma. S-a intamplat dupa ce aceșia au dat o țeapa unor infractori digitali puși in urmarire internaționala.

Diana Șoșoaca acuza o tentativa de omor la adresa unui lider SOS Romania și depune plangere penala

12:15, 15.04.2024 - Diana Șoșoaca, președinta formațiunii SOS Romania, a anunțat ca depune plangere penala dupa un incident in care un lider al partidului sau ar fi fost lovit in mod intenționat cu mașina.

Tentativa de omor la adresa liderului organizației Avrig a Partidului S.O.S. Romania

23:10, 14.04.2024 - Gabriel Opriscan, liderul organizației Avrig a Partidului S.O.S. Romania și vicepreședintele S.O.S. Romania Filiala Județeana Sibiu, a fost lovit intenționat cu autovehicolul de Nicolae Constantin, membru PNL. Atacul a avut loc in timp ce Gabriel Oprișcan strangea semnaturi pentru candidaturile Partidului…

Europa sta pe un butoi de pulbere - Rusia, acuze dure la adresa Marii Britanie: 'Se implica in mod direct in conflict'

08:55, 12.04.2024 - Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a declarat joi ca serviciul special naval britanic a operat in Ucraina si a ajutat fortele ucrainene sa desfasoare tentative de operatiuni impotriva fortelor ruse, informeaza Reuters.

Alerta cibernetica! O noua tentativa de frauda in numele ANAF

18:40, 20.03.2024 - ”Reiteram avertizarea privind campaniile de mesaje false transmise in numele ANAF, prin care contribuabililor le sunt solicitate informatii privind facturile emise in sistemul e-Factura pentru societatile pe care le administreaza sau la care lucreaza. Mesajele sunt transmise, de aceasta data, de la…

Alegeri Rusia 2024. Spionul Narișkin incearca sa dea impuls unei campanii anoste cu acuzații fara dovezi la adresa SUA

18:05, 11.03.2024 - Serviciul de Informatii Externe (SVR) de la Moscova a lansat acuzații nefondate precum ca SUA incearca sa se amestece in așa-zisele alegeri prezidentiale preconizate pentru sfarsitul acestei saptamani in Federația Rusa.

Dezvaluiri incredibile din culisele fotbalului romanesc! A rupt tacerea și a rabufnit in direct: „Nu dai bani, iți distrug afacerea! Dai bani, ai catușe!”

14:06, 04.03.2024 - Adrian Porumboiu (73 de ani) a fost patronul celor de la FC Vaslui, formație cu care n-a reușit sa caștige niciun trofeu in fotbalul romanesc. Dupa titlul ratat in 2012, atunci cand fostul arbitru internațional a decis sa renunțe la fotbal Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” poate fi urmarita pe site-ul www.GSP.…

Legatura neștiuta dintre miros și depresie. Cheia care deblocheaza amintile: „Are acces direct, de super-autostrada, la creier”

15:05, 14.02.2024 - Mirosurile familiare deblocheaza amintiri la persoanele cu depresie. Ar putea "terapia olfactiva" sa ajute pacienții? Studiile arta ca persoanele cu depresie au probleme legate de anumite amintiri.


Ce parere ai despre aceasta stire?