Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Sora unuia dintre bărbații uciși în Italia, devastată de durere! Ce se întâmplă cu trupul fratelui ei

Publicat:

este unul dintre romanii care au fost uciși cu sange rece in Italia. Familia lui este distrusa, cu atat mai mult cu cat nu iși permit sa repatrieze trupul acestuia, conform Observator.tv.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Despagubire istorica pentru familia unei romance care a murit in Italia. De ce decizia este o premiera

17:55, 25.04.2024 - Doua surori din Romania vor primi despagubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurari din Italia. Decizia vine dupa ce sora lor, rezidenta in Italia, a decedat acolo intr-un grav accident rutier.

Decizie istorica si premiera juridica in Italia: Daune de 100.000 de euro pentru familia din Romania a unei femei moarte intr-un accident in Peninsula

15:31, 24.04.2024 - Doua romance vor primi despagubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurari din Italia. Femeile s-au luptat mai mulți ani sa-i convinga pe judecatori ca trebuie sa primeasca daune dupa moartea surorii lor, care traia acolo.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Aleksei Navalnii va fi inmormantat vineri

13:46, 28.02.2024 - Aleksei Navalnii, liderul opoziției din Rusia, ucis in lagar acum aproape doua saptamani, va fi inmormantat vineri, a anunțat purtatoarea cuvant a acestuia, Kira Iarmiș. Intr-un mesaj pe Twitter, Iarmiș a anunțat ca Navalnii va fi inmormantat in Cimitirul Borisov din cartierul moscovit Marino. „Slujba…

Trupul lui Aleksei Navalnii va ramane in custodia autoritaților timp de inca doua saptamani, pentru un „examen chimic”, anunța echipa opozantului

18:35, 19.02.2024 - Anchetatorii ruși au anunțat familia și avocații lui Aleksei Navalnii ca nu vor preda trupul neinsuflețit al acestuia timp de cel puțin inca doua saptamani, perioada in care vor efectua un "examen chimic" pentru a stabili cauza morții acestuia, a declarat luni, 19 februarie, purtatoarea de cuvant a…


Ce parere ai despre aceasta stire?