Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) „N-am venit să vă stresăm. Am venit să vă urăm!”: Igor Dodon a primit cete de urători, de Anul Nou pe Vechi

Publicat:

In ajun de Sf.Vasile, conform tradiției, cete de uratori, mascati in Capra sau Plugusorul, pornesc pe la casele oamenilor cu uratul. Fostul șef de stat, , a primit aseara cete de tineri care i-au urat familiei de bine. Acesta a postat imagini video pe rețele.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ai primit o „scrisoare de la Ministerul Finanțelor” ca sa achiti impozitul pe venit? Atenție! E un nou tip de escrocherie

14:10, 02.05.2024 - Ministerul Finanțelor avertizeaza despre un nou tip de escrocherie. Astfel, escrocii transmit cetațenilor scrisori false, care ar fi din numele instituției, cu pretinsa solicitare de a achita impozitul pe venit, urmare a blocarii unor transferuri financiare.

(video) Dodon: Repezentanții guvernarii au fost chemați „la covor” la Bruxelles și au primit peste cap pe trei subiecte

09:10, 26.03.2024 - „In ianuarie, reprezentanții guvernarii au fost chemați „la covor” la Bruxelles și au primit peste cap pe trei subiecte”. Despre aceasta a declarat fostul șef de stat, Igor Dodon la UNInterviu pentru UNIMEDIA.

Cel mai ciudat mesaj pe care l-a primit Catalin Bordea. A venit din partea familiei: ”Empatie zero”

00:00, 26.03.2024 - Catalin Bordea se poate lauda cu succesul pe careil are in Romania. Este cunoscut de toata lumea și indragit pentru glumele pe care le face. Cu toate ca mereu a fost susținut de familia sa, bunica i-a transmis un mesaj neașteptat, venind din partea intregii familii.

Factura pe care a primit-o o romanca, dupa ce nu a putut trimite doua luni indexul de energie. Nu i-a venit sa creada cand a vazut

17:55, 28.02.2024 - Din cauza majorarii tarifelor la energia electrica, tot mai multe persoane s-au plans de facturi mult prea mari. Este și cazul unei femei din Prahova, care a primit acasa o factura uriașa la curent. Aceasta a precizat ca doua luni nu a putut trimite indexul de energie, iar recent s-a trezit cu o factura…

Creștinii ortodocși de stil vechi sarbatoresc astazi Intampinarea Domnului: Ce nu trebuie sa faci in ziua de Stretenie

09:46, 15.02.2024 - Creștinii ortodocși pe stil vechi sarbatoresc astazi Intampinarea Domnului, numita in popor și Stretenia. Cu aceasta ocazie, fostul șef de stat, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de felicitare.

Creștinii ortodocși de stil vechi sarbatoresc astazi Intimpinarea Domnului: Ce nu trebuie sa faci in ziua de Stretenie

09:31, 15.02.2024 - Creștinii ortodocși pe stil vechi sarbatoresc astazi Intampinarea Domnului, numita in popor și Stretenia. Cu aceasta ocazie, fostul șef de stat, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de felicitare.

Moldovenii nu se lasa de tradiții și sarbatoresc Craciunul pe slil vechi - sondaj

19:10, 03.02.2024 - Majoritatea cetațenilor nu se lasa de tradiții și continua sa sarbatoreasca Craciunul și Revelionul pe stil vechi. Potrivit unui sondaj de opinie, realizat de iData, 89.9% din respondenți au sarbatorit Revelionul pe stil vechi, iar 86.2% au sarbatorit și Craciunul pe stil vechi. In același timp, 73,6%…


Ce parere ai despre aceasta stire?