Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Ieri, îmbrăcată în puf roz, azi, într-o rochie de hârtie! Alina Eremia: "Vor asculta în premieră piesele de pe «360°»"

Publicat:

Seara aceasta e una dintre cele mai importante din cariera muzicala a . Artista va asculta impreuna cu invitatii ei melodiile care sunt pe albumul "360°", care e primul din cariera ei solo. Vedeta si-a surprins invitatii cu o rochie senzationala: a fost realizata din hartie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nu a mai rezistat! Regizorul Tudor Giurgiu le-a aratat degetul mijlociu "cerșetorilor" de invitații la premiera NASTY

21:30, 15.04.2024 - Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, care este producator, dar și unul dintre cei trei regizori ai documentarului despre viața și cariera tenismenului Ilie Nastase, le-a transmis un mesaj dur celor care cer invitații la premiera filmului, in loc sa iși cumpere bilet.

Shakira, aparitie surpriza la celebrul festival Coachella

11:56, 14.04.2024 - Shakira a avut o aparitie surpriza vineri seara la celebrul festival Coachella din desertul californian. A fost punctul culminant al unei prime zile dominate de artistii latino, informeaza AFP. Lana Del Rey, un alt punct de atractie, a fost capul de afis care si-a facut intrarea escortata de motociclete…

Ilie Nastase este așteptat la Timișoara pentru premiera filmului Nasty, documentarul despre controversata cariera a tenismanului

14:35, 03.04.2024 - Documentarul Nasty, care va fi lansat in cinematografele din toata țara incepand cu 16 aprilie, exploreaza viața și cariera acestui legendar tenisman, primul numar 1 din istoria clasamentului ATP.

Motivul pentru care Keo a ales sa iși faca o cariera muzicala in Romania, deși avea succes și in strainatate. „A fost o idee puțin nastrușnica”

16:16, 02.04.2024 - Keo este unul dintre cei mai apreciati artiști din Romania. Artistul a terminat studiile in Elveția, insa, in urma cu mulți ani a ales sa se lanseze in Romania și nu in strainatate, deși avea succes și peste hotare. Fostul iubit al Andreei Balan a explicat cine a contribuit la decizia de a face cariera…

Il recunoști pe tanarul din imagine? Si-a „vandut” familia pentru cariera, iar acum e mare vedeta la Pro TV

18:11, 22.03.2024 - A facut cele mai mari sacrificii pentru a ajunge departe in cariera. Și-a lasat in urma familia, copilul cu mama pentru a devenit un actor de succes. Acum apare in fiecare seara pe micile ecrane. V-ați dat seama cine este? Recunoașteți tanarul din imagine? In urma cu mai bine de trei decenii a lasat…

Bianca Dragușanu, petrecere de lux cu ocazia zilei de naștere. Ce surprize a pregatit vedeta pentru invitații ei / FOTO

00:05, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu are parte de o petrecere de lux de ziua sa de naștere. Vedeta are alaturi de ea cele mai apropiate persoane, iar surprizele pentru ei nu au putut sa lipseasca. De la decorul de vis, la preparatele ideale, nimic nu a putut sa lipseasca, astfel ca a fost atenta la fiecare detaliu.


Ce parere ai despre aceasta stire?