Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO EMOŢIONANT / Detalii cutremurătoare la "Mireasă pentru fiul meu". "A dus-o la linia de tren şi i-a arătat că acolo o va omorî"

Publicat:

Una dintre concurentele noului sezon "Mireasa pentru fiul meu" a  trecut, înainte de a intra în casa, prin momente de  groaza alaturi de iubitul ei.


În editia de astazi s-au aflat multe despre trecutul Lilianei. Apropiatii concurentei au fost înregistrati în timp ce marturiseau prin ce chinuri a trecut aceasta alaturi de fostul iubit. Potrivit dezvaluirilor cutremuratoare, fostul prieten al Lilianei a fost extrem de violent cu aceasta. Concurentii si moderatoarea TV, , au fost afectati pâna la lacrimi,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a aratat pe geam, in casa lui Lucas, nepotul lui Tzanca Uraganu, inainte ca acesta sa moara. Alina Marymar, postare cutremuratoare: „Alt semn...” / FOTO

16:40, 30.04.2024 - Lucas, nepotul lui Tzanca Uraganu, s-a stins din viața, iar el a lasatmulta durere in urma lui. Recent, Alina Marymar le-a aratat fanilor ei ce s-a aratat pe geam, in casa micuțului, inainte ca acesta sa moara. Iubita cantarețului de manele a facut o postare cutremuratoare. Iata ce a publicat partenera…

Xtra Night Show. Smiley și Damian Draghici reacționeaza, dupa ce Dinu Maxer s-a aratat deranjat ca au lansat piesa „S-a furat mireasa”: „Mi-a facut placere ca au raspuns”

09:00, 26.04.2024 - Dinu Maxer a fost deranjat, dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat o piesa despre care spune ca a fost sursa de inspirație pentru cei doi artiști. „S-a furat mireasa” a fost lansata de Dinu Maxer in urma cu cinci ani, piesa cantata impreuna cu o tanara din Basarabia.

Mireasa. Alexandru și Cristina, marturisiri emoționante. Ce au povestit concurenții despre trecutul lor: ”Am fost dependent” / VIDEO

23:50, 18.04.2024 - Alexandru și Cristina formeaza un cuplu in casa Mireasa, iar planurile lor devin tot mai stabile. De data aceasta, și-au facut mai multe marturisiri importante din trecutul lor. Concurentul a povestit despre o dependența pe care o avut-o, iar partenera sa i-a spus ca il va susține necondiționat.

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Zi de sarbatoare in familia lui Hatice de la Mireasa. Mesajul emoționant pentru socrul ei, de ziua lui de naștere. Cat de bine se ințelege cu parinții lui Mihai / FOTO

20:50, 04.04.2024 - Hatice și Mihai de la Mireasa, sezonul 7, se ințeleg de minune de cand s-a terminat competiția. Pe langa ca au o relație frumoasa, cei doi au o legatura speciala și cu familiile lor. Astazi este un moment special pentru foștii concurenți, caci tatal lui Mihai și-a sarbatorit ziua de naștere.

Mireasa. Detalii neștiute despre trecutul Cristinei. Unde a lucrat concurenta: „Poate par intr-un fel...” / VIDEO

23:35, 03.04.2024 - Cristina a dezvaluit detalii neștiute despre trecutul ei. Iata unde a lucrat concurenta. Ce i-a spus lui Alexandru in ediția de astazi, ținand cont ca sunt la inceput și vor sa afle detalii unul de despre celalalt. Ce a marturisit tanara, la Mireasa!

Mireasa. Direct din culise. Concurenții, surpriza muzicala pentru iubitele lor. Cum au reacționat fetele din casa: "Ce frumos!" / VIDEO

14:15, 14.02.2024 - Astazi, de Valentine's Day, concurentele din casa Mireasa au fost invitate la balcon pentru a se bucura de surpriza oferita de baieți cu cazia sarbatoririi iubirii. Raluca a fost complicea concurenților care au dorit sa iși surprinda iubitele in aceasta zi speciala pentru indragostiți. 


Ce parere ai despre aceasta stire?