Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Dragoste la prima vedere! Acesta este cel mai promiţător cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu"

Publicat:

Noul sezon al emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" isi propune sa aduca pe micile ecrane cele mai incendiare povesti de dragoste, iar pana acum, lucrurile par sa se indrepte in directia potrivita.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sanziana Negru și-a cumparat mașina noua. Cum arata bolidul de lux al caștigatoarei de la America Express: „A fost dragoste la prima vedere” / FOTO

00:05, 09.05.2024 - Sanziana Negru a facut o achiziție importanta, asta pentru ca și-a luat mașina noua. Caștigatoarea de la America Express spune ca este incantata de bolidul de lux. Cel care a vazut primul mașina noua a fost chiar iubitul ei, cel care a incurajat-o sa o și cumpere.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Povestea de dragoste dintre Jamila și soțul marocan bate orice film. Nu a fost dragoste la prima vedere: „Nu-mi placeau pozele lui”

12:30, 01.04.2024 - Jamila este una dintre cele mai cunoscute bucatarese din Romania. Rețetele sale fac furori in mediul online și sunt testate de o mulțime de gospodine. Pe cat de iubita și celebra este ea, pe atat de retras este partenerul ei de viața. Cine este soțul marocan și ce poveste de dragoste ascund. Cine este…

Zodiile care vor primi o lovitura de la viața in aprilie 2024. Pentru ei, veștile nu vor fi prea bune

10:21, 12.03.2024 - Cu toții avem probleme, ele fac parte din viața noastra, fie ca vrem sau nu. Ceea ce este important este cum reacționam atunci cand ne confruntam cu ele. Din nefericire, luna aprilie se anunța a fi una ghinionista din acest punct de vedere pentru unele zodii. Zodiile care vor avea parte de dificultați…

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristina și Alex au aniversat o luna de cand formeaza un cuplu. Ce temeri are concurenta in legatura cu iubitul ei / VIDEO

23:40, 07.03.2024 - Cristina și Alex s-au declarat in urma cu o luna un cuplu, dar se pare ca inca exista unele probleme intre cei doi. Concurenta se teme ca dintr-o relație frumoasa ar putea ca intr-o zi totul sa se spulbere.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Liviu și Iuliana s-au sarutat in intuneric. In live au spus ca formeaza un cuplu

15:55, 19.02.2024 - Dupa petrecerea de sambata din casa Mireasa, cand fetele și baieții iși luau ramas bun, doi tineri s-au sarutat in intuneric. In emisia live, Liviu a recunoscut ca el și iuliana s-au sarutat.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Delia și Dediș s-au sarutat la petrecere, dar nu s-au declarat un cuplu. Care a fost motivul

15:40, 19.02.2024 - Pentru Dediș și Delia incertitudinile au plutit la petrecerea din casa Mireasa. Dupa discuții despre opritul cunoașterii, cei doi s-au sarutat. In emisia live Delia și Dediș au spus ca sunt inca intr-o cunoaștere.


Ce parere ai despre aceasta stire?