Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Daniela Crudu a făcut unul din concurenţii de la "Burlăciţa" foarte fericit! Cine este concurentul salvat în utima clipă de brunetă?

Publicat:

a decis ca nici un concurent sa nu paraseasca nimeni competitia în aceasta editie, astfel pretendentii vor ramâne alaturi de ea pentru înca o saptamâna.

Lucian, baiatul care i-a furat Danielei primul sarut a scapat ca prin urechile acului de eliminare, dupa ce a ramas singurul care nu primise nimic la .

Cine este Lucian?

Lucian cucerește pe oricine cu zâmbetul sau. Este inteligent, carismatic și energic, însa sub toate acestea se ascunde un barbat emotiv și sentimental, care își camufleaza…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa. Alexandru și Cristina, marturisiri emoționante. Ce au povestit concurenții despre trecutul lor: ”Am fost dependent” / VIDEO

23:50, 18.04.2024 - Alexandru și Cristina formeaza un cuplu in casa Mireasa, iar planurile lor devin tot mai stabile. De data aceasta, și-au facut mai multe marturisiri importante din trecutul lor. Concurentul a povestit despre o dependența pe care o avut-o, iar partenera sa i-a spus ca il va susține necondiționat.

Barbat din Dambovița salvat de la moarte in ultima clipa. A incercat sa se sinucida cu un „cocktail” de medicamente

12:05, 17.04.2024 - Un barbat care a plecat de acasa, amenintand ca se sinucide, a fost gasit de politistii din Dambovița. El a fost dus la spital, existand suspiciunea ca a ingerat un cocktail de medicamente.

Barbat salvat in ultima clipa de pompieri, dintr-un apartament cuprins de flacari. A fost resuscitat și readus la viața VIDEO

08:56, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 42 de ani, din municipiul Targu Jiu, a fost salvat in ultima clipa, in seara zilei de joi, 14 martie 2024, de pompierii gorjeni dintr-un apartament cuprins de un incendiu.

Barbat jefuit de pensie, salvat in ultima clipa de politisti. Voia sa-si puna capat zilelor, in Italia

17:35, 25.02.2024 - Un barbat de 64 de ani din Italia a vrut sa-și ia viața dupa ce a fost jefuit și a ramas fara pensie. Un echipaj de politie a reusit sa-l salveze. Mai mult, ca sa-l ajute sa treaca peste aceasta cumpana agentii au pus la cale un demers emotionant.

Power Couple Romania – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Radu Siffredi a facut tot posibilul sa nu iși dezamageasca partenera. Oana Matache i-a fost alaturi clipa de clipa: "M-a ajutat enorm..." / VIDEO

00:00, 07.02.2024 - Radu Siffredi a experimentat și el durerile nașterii in ediția cu numarul doi a emisiunii Power Couple Romania – La bine și la greu, difuzata pe data de 6 februarie 2024. Concurentul a facut tot ce i-a stat in putința pentru a nu-și dezamagi partenera, pe Oana Matache.

O mașina a luat foc in mers la Cristești. Șoferul s-a salvat in ultima clipa

08:00, 04.02.2024 - O mașina a luat foc in mers la Cristești. Șoferul s-a salvat in ultima clipa Ieri seara, un autovehicul a izbucnit in flacari pe Drumul Național 28 B, in apropierea localitații Cristești. Șoferul a observat ca iese fum din partea din fața a mașinii, a oprit imediat, a coborat și a solicitat ajutor.…

Dan Ciotoi, diagnostic crunt! Artistul a fost operat atat in decembrie, cat și in ianuarie: „Mi-a salvat viața in ultima clipa”

16:46, 31.01.2024 - Artistul Dan Ciotoi trece printr-o perioada extrem de dificila din cauza problemelor de sanatate. Medicii i-au pus un diagnosit teribil și l-au operat in luna decembrie de urgența. Luna urmatoare este nevoit sa se opereze din nou. Iata ce marturisiti a facut artistul.


Ce parere ai despre aceasta stire?