Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Alina Puşcaş, declaraţii fără precedent! Cum a aflat că este însărcinată pentru a treia oară

Publicat:

se pregateste sa devina mamica pentru a treia oara, asa ca isi face multe controale si analize. Prezentatoarea susține ca cea de-a treia sarcina i-a modificat complet gusturile. Intr-un interviu acordat pentru "", vedeta a facut dezvaluiri uimitoare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Mama Mariei, femeia insarcinata care a murit in Bacau, a facut declarații. Cum s-au comportat medicii cu fiica ei, cand au ajuns la Maternitate: ”Am vorbit cu ea...”

08:40, 03.04.2024 - In urma cu o zi, o femeie insarcinata a avut un sfarșit tragic la Maternitatea din Bacau. S-a stins din viața la 24 de ore dupa ce a ajuns acolo, iar acum soțul ei ii acuza pe medici de malpraxis. Mama femeii a facut declarații revoltatoare despre cum i-a spus fiica ei ca s-ar fi comportat medicii cu…

Jador, declarații exclusive despre cearta cu Nikolas Sax. Rasturnare de situație in scandalul momentului! Ce spune cantarețul de altercația din hotel

22:50, 28.03.2024 - Jador face declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa scandalul in care fost implicat weekend-ul trecut cu Nikolas Sax, prietenul lui. Artistul susține ca nu a avut niciun concert in Luton și nimic din ce s-a scris nu e adevarat, cu toate ca Nikolas Sax a confirmat și in direct la Xtra Night Show ca…

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Alina Pușcaș, declarații despre rolul de mama! Cum reușește prezentatoarea sa ii protejeze pe cei mici / VIDEO

23:40, 08.02.2024 - Cum se imparte Alina Pușcaș intre rolul de mama, soție, antreprenor, și job-ul de prezentator. Vedeta vorbește despre cum reușește sa ii protejeze pe cei mici. Aflam secretul acesteia. Cum iși impart, prezentatoare și soțul ei, atribuțiile de parinți.


Ce parere ai despre aceasta stire?