Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vestea proastă pe care au primit-o sute de angajaţi. Nu mai lucraţi aici

Publicat:

Grupul german de utilitati E.ON - singurul care a reusit sa-si construiasca o pozitie solida pe piata de energie si gaze locala prin intermediul proceselor de pri­vatizare - a terminat anul trecut cu 6.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Iranul a inceput un razboi psihologic: mesajul primit de cetațenii din Israel, direct pe telefoane

06:40, 14.04.2024 - Un grup cibernetic iranian numit Handala susține ca a patruns in sistemele radar ale Israelului și a trimis sute de mii de mesaje text amenințatoare cetațenilor israelieni, informeaza The Jerusalem Post.Grupul susține ca s-a infiltrat in sistemele radar și a expediat 500.

Abia anunțat titular, Radu Dragușin a primit o veste proasta din partea lui Ange Postecoglou: „Vom intari acel compartiment”

08:35, 16.03.2024 - Ange Postecoglou (58 de ani), managerul lui Tottenham, a anunțat ca echipa sa va mai transfera un fundaș central la sfarșitul acestui sezon, dupa ce menționase faptul ca Radu Dragușin (22 de ani) va fi titular in partida pe care Spurs o va juca sambata pe terenul lui Fulham, in Premier League. Postecoglou…

Vladuța Lupau, in doliu. Artista, aflata in vacanța, in Maldive, a primit vestea ca o persoana din familia ei s-a stins din viața: „Dumnezeu sa-l odihneasca…” / FOTO

12:35, 03.03.2024 - Aflata in vacanța, in Maldive, alaturi de soțul și fiul ei, Vladuța Lupau a primit o veste trista. O persoana din familia ei s-a stins din viața și urmeaza sa fie condus astazi pe ultimul drum. 

​Un mare grup agricol romanesc a primit subvenții in creștere, dar a ieșit pe pierderi in 2023

20:50, 29.02.2024 - Grupul agricol romanesc Holde Agri a primit subvenții de 19,2 milioane de lei in anul 2023, in creștere cu 43% fața de 2022, dar a ieșit pe pierderi de 27,7 milioane de lei, fermierii plangandu-se, printre altele, de lipsa unor instrumente de protecție din partea statului.

Vestea buna! Un actor de origine romana a primit Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin!

14:05, 25.02.2024 - La cea de-a 74-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin, Ursul de Argint pentru cea mai buna interpretare in rol principal a fost acordat actorului roman Sebastian Stan pentru rolul sau din productia „A Different Man” (SUA), in regia lui Aaron Schimberg. Productia „Dahomey”, in regia…

Legumele din Romania au impanzit tarabele din piete. Vestea proasta: preturile ne lasa cu gura cascata!

14:06, 18.02.2024 - Pe tarabele din piete, au aparut primele verdeturi din Romania, in 2024. Daca producatorii au pastrat preturile de anul trecut ca sa nu-si piarda clientii, in piete romanii trebuie sa deschida portofelul larg. Urzicile si spanacul au preturi mai mari cu 20% fata de aceiasi perioada a anului trecut,…

Vestea buna a zilei: avem banci in Piața Catedralei. Vestea proasta e ca…

12:05, 18.02.2024 - …modul in care au fost amplasate aceste banci lasa mult de dorit și a ajuns subiect de ironii pe retelele de socializare. Dar un lucru... The post Vestea buna a zilei: avem banci in Piața Catedralei. Vestea proasta e ca… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?