Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VERDICTUL LUI FLORIN PRUNEA Gigi Becali confruntă o lovitură financiară majoră

Publicat:
VERDICTUL LUI FLORIN PRUNEA Gigi Becali confruntă o lovitură financiară majoră

Transferurile anunțate nu garanteaza succesul in grupele competiției, iar investițiile realizate de Becali nu sunt o garanție ca echipa va ajunge acolo The post VERDICTUL LUI FLORIN PRUNEA confrunta o lovitura financiara majora first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planul secret al lui Gigi Becali, devoalat! Cum vrea sa dea lovitura milionarul. Totul a devenit public

07:40, 22.04.2024 - Planul secret al lui Gigi Becali, devoalat! S-a aflat cum vrea sa dea lovitura latifundiarul din Pipera.Gigi Becali are un plan bine pus la punct pentru a pune mana pe milioane de euro.Vezi AICI planul secret al lui Gigi Becali, devoalat in direct...

VERDICTUL ȘI CONSECINȚELE Monica Macovei, condamnata la inchisoare cu suspendare in urma unui accident rutier

11:05, 12.04.2024 - Decizia de condamnare nu este definitiva și poate fi atacata cu apel in termen de 10 zile. The post VERDICTUL ȘI CONSECINȚELE Monica Macovei, condamnata la inchisoare cu suspendare in urma unui accident rutier first appeared on Informatia Zilei .

Prabușirea financiara a lui Gigi Becali! Patronul FCSB are pierderi de 7,5 milioane de euro, cel mai rau din ultimii 15 ani!

10:20, 04.04.2024 - Traseul ratat din Europa și vanzarile fragile de jucatori au provocat o prabușire financiara la FCSB in 2023. Gigi Becali a trebuit sa scoata din buzunar peste 7,5 milioane de euro, cea mai mare suma de cand a preluat echipa. CITEȘTE AICI DETALII STUPEFIANTE!

DECIZIE MAJORA PENTRU SANATATEA PUBLICA Interzicerea țigarilor electronice in spațiile publice inchise

08:55, 01.04.2024 - Utilizarea țigarilor electronice in spațiile publice este de asemenea interzisa, iar incalcarea acestei reguli atrage sancțiuni severe. The post DECIZIE MAJORA PENTRU SANATATEA PUBLICA Interzicerea țigarilor electronice in spațiile publice inchise first appeared on Informatia Zilei .

„O alta lovitura pentru falsa Steaua București” » Verdictul dat in presa britanica

10:10, 30.03.2024 - Razboiul dintre FCSB și CSA Steaua pentru istoria celei mai titrate echipe din Romania a ajuns pana in presa britanica. Publicația „Football365” a numit-o pe divizionara secunda „falsa Steaua București”, in ciuda repetatelor succese in instanța ale „militarilor”. Jurnaliștii britanici nu au fost impresionați…

CRIZA FINANCIARA Situație finanaciara delicata la CFR Cluj

12:05, 24.03.2024 - CFR Cluj se afla intr-o perioada foarte delicata din punct de vedere financiar. Echipa se claseaza pe locul patru in play-off, cu 27 de puncte, la doar un punct de poziția secunda, ocupata de Universitatea Craiova. The post CRIZA FINANCIARA Situație finanaciara delicata la CFR Cluj first appeared on…

DENNIS MAN - FOTBALISTUL DECISIV Romania se va confrunta cu Irlanda de Nord intr-un meci amical vineri, la ora 21:45, pe Arena Naționala din București.

09:41, 22.03.2024 - Pentru naționala Romaniei va fi unul dintre meciurile de pregatire inainte de EURO 2024. The post DENNIS MAN - FOTBALISTUL DECISIV Romania se va confrunta cu Irlanda de Nord intr-un meci amical vineri, la ora 21:45, pe Arena Naționala din București. first appeared on Informatia Zilei .

INFECȚIA CU ROTAVIRUS O provocare majora in sanatatea copiilor

10:05, 07.03.2024 - Vaccinarea este cea mai eficienta modalitate de protecție impotriva acestei infecții, reducand riscul de imbolnavire și complicații severe. The post INFECȚIA CU ROTAVIRUS O provocare majora in sanatatea copiilor first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?