Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul din 3 sortimente de brânză telemea conține clorură de calciu. Clorura este folosita pentru dezghețarea drumurilor

Publicat:

40% din sortimentele analizate au calitatea a II-a. Consumatorii cumpara branza telemea de vaca, de calitatea a II-a, la preț de calitate superioara! Unul din 3 sortimente de branza telemea conține clorura de calciu!Cea mai larga utilizare, in ultimii și viitorii ani, a clorurii de calciu vizeaza prevenirea formarii gheții și indepartarea acesteia de pe șosele. Acumularea clorurii de calciu in organism (hipercalcemie) determina o serie de reacții, printre care: gust calcaros in gura, dureri de stomac, bufeuri, greața și

Citeste articolul mai departe pe mediasinfo.ro…  

Sursa articol: mediasinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

La ce sa fim atenți cand cumparam pește. Pericolele care ne pandesc in magazine - atenționari de la ANPC

22:10, 25.04.2024 - Consumatorii trebuie sa acorde o atentie deosebita aspectului exterior al produselor din peste si chiar sa refuze sa cumpere produse in legatura cu care au indoieli privind gradul de prospetime, calitatea si modul de informare prin etichetare, informeaza Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor…

La ce sa fim atenți cand cumparam pește. Pericolele care ne pandesc in magazine - atenționari de la ANPC

18:00, 25.04.2024 - Consumatorii trebuie sa acorde o atentie deosebita aspectului exterior al produselor din peste si chiar sa refuze sa cumpere produse in legatura cu care au indoieli privind gradul de prospetime, calitatea si modul de informare prin etichetare, informeaza Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor…

Ce contine branza de post, de fapt. Mihaela Bilic: Are 10 ingrediente! Sorbatatul de potasiu – cel mai periculos

16:15, 20.03.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic, despre branza vegetala. Specialista spune ca obiceiul de a inlocui produsul derivat din lactate cu alternativa vegetala este o greșeala. Are in compoziția sa 10 ingrediente, dintre care sorbatatul de potasiu este cel mai periculos. E orice, numai sanatos nu, a concluzionat…

Diferența dintre o branza naturala și una care conține chimicale. Un producator ardelean explica: „Ne punem semne de intrebare”

10:50, 15.03.2024 - Consumatorul roman este puțin atent la alimentele pe care le consuma, arata ultimele studii. In cazul branzeturilor, spre exemplu, nu multi stiu cum sa le aleaga pe cele care nu contin chimicale sau lapte praf. Exista insa cateva metode prin care putem identifica daca branza este naturala sau nu, eliminand…

Un studiu șocant arata ce conține cu adevarat cerneala folosita la tatuaje

10:00, 02.03.2024 - Tatuajele sunt o forma populara de auto-exprimare, dar știi cu adevarat ce conține cerneala care este gravata permanent in pielea ta? Cercetari recente de la Universitatea Binghamton din Statele Unite sugereaza ca ingredientele enumerate pe sticlele de cerneala pentru tatuaje ar putea sa nu reflecte…

Inspectorii de la Protectia Consumatorului Timis au dat 7 amenzi in valoare de 63.000 de lei unui singur magazin, in urma unui control. Au fost retrase de la comercializare aproape 3.000 kg de produse

18:55, 22.02.2024 - Potrivit unui comunicat de presa, de joi, al CRPC Vest Timis, in urma controlului operativ care a avut loc la magazinul Unicerm din Ortisoara au fost identificate produse alimentare din carne de porc, congelate gasite in vitrinele frigorifice pentru care s-a constatat ca au fost transportate de la depozitul…

il cumparam din supermarketuri, și este mult mai periculos decat zaharul

09:50, 06.02.2024 - Exista un produs pe care ar trebui sa-l scoți imediat din alimentație. Medicul Wasim Nazer spune ca acționeaza ca un catalizator pentru cancer. Cercetarile efectuate de oamenii de știința arata ca persoanele risca sa se imbolnaveasca mult mai repede, scrie dcmedical.ro. Oamenii de știința trag un semnal…

Racul, un produs dietetic unic: conține multe proteine și foarte puține grasimi, Omega-3, calciu, iod, vitaminele E și B

09:30, 05.02.2024 - O delicatesa aproape uitata in bucataria romaneasca, racul local reincepe sa iși faca apariția mai ales pe piețele pentru export, pentru ca micile ferme de raci pot fi afaceri profitabile, susținute și cu fonduri europene.


Ce parere ai despre aceasta stire?