Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tanar fotbalist roman – crima oribila de Sarbatori

Publicat:

La asa ceva chiar ca nu s-ar fi asteptat nimeni! Un tanar fotbalist roman, care avea tot viitorul in fata, a cazut prada unei gelozii violente, iar destinul i s-a schimbat complet… Paula, o adolescenta in virsta de 17 ani, a fost ucisa de Craciun de fostul sau iubit, care a strangulat-o in plina strada, inainte cu 200 de metri sa ajunga acasa. Fata, pasionata de flaut, nu il mai dorea pe , fotbalistul care in ultima perioada o teroriza, urmarind-o si amenintind-o. Acesta si-a recunoscut fapta, marturisind ca bause mult. Tinarul care juca pe postul de fundas central la

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Crima din Dambovița. Turcul și-a recunoscut fapta și a povestit anchetatorilor tot filmul ororii

20:01, 13.04.2024 - Turcul arestat pentru ca a ucis o femeie de 38 de ani, a transat-o si a aruncat-o pe un camp de pe autostrada, si-a recunoscut faptele. Le-a spus anchetatorilor ca aceasta ii datora bani si a lovit-o cu un scaun, dar ca nu voia s-o omoare.

Crima oribila la o petrecere din judetul Alba. Dupa ce au baut impreuna, un tanar l-a ucis pe unchiul iubitei sale

09:30, 11.04.2024 - O petrecere care a avut loc intr-o localitate din județul ALba s-a sfarșit tragic. Dupa ce au baut impreuna, un tanar l-a ucis pe unchiul iubitei sale, un barbat in varsta de 53 de ani. L-a injunghiat mortal.

El este Mihai, un tanar roman care a primit premiul pentru cel mai bun cercetator in robotica și inteligența artificiala din Italia

15:31, 05.04.2024 - Mihai Dragușanu, un cercetator originar din Piatra Neamț și in prezent asistent universitar la Universitatea din Siena, regiunea Toscana, a fost distins cu premiul ”Cel mai promițator cercetator in robotica și inteligența artificiala” din Italia.

Crima oribila in Gorj - Și-a ucis fratele cu tarnacopul

11:55, 04.03.2024 - Un barbat din judetul Gorj a fost arestat preventiv dupa ce si-a omorat fratele, pe care l-a lovit de mai multe ori cu un tarnacop. Fapta a fost comisa in urma consumului de alcool. Reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj au anuntat ca un barbat este cercetat pentru omor asupra unui…

Crima oribila, in Austria. Trei femei injunghiate de un tanar de 27 de ani, intr-un bordel

21:00, 24.02.2024 - Un suspect in varsta de 27 de ani, care avea asupra sa un cutit, considerat presupusa arma a crimelor, a fost arestat in apropiere de bordel, precizeaza in acest comunicat Politia din Viena.Autoritatile nu au stabilit inca motivul acestor crime, potrivit agentiei austriece de presa APA.Intr-o drama…

Dubla crima, in Brasov. Tanar retinut pentru ca si-a ucis parinții

13:50, 07.02.2024 - Un tanar de 24 de ani a ajuns in custodia polițiștilor, dupa ce aceasta ar fi sesizat, miercuri, IPJ Brașov ca și-a agresat parinții. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat ca cele doua victime sunt decedate.


Ce parere ai despre aceasta stire?