Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un rus a fost condamnat la 15 ani de închisoare după ce a dat foc unui centru de recrutare pentru războiul din Ucraina

Publicat:
Un rus a fost condamnat la 15 ani de închisoare după ce a dat foc unui centru de recrutare pentru războiul din Ucraina

Un cetatean rus a fost condamnat, vineri, la 15 ani de inchisoare de catre un tribunal militar pentru ca a incendiat un centru de recrutare din orasul Habarovsk, in estul indepartat al Rusiei, a relatat agentia oficiala rusa RIA Novosti, citata de EFE.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un fost director CIA arata cum ar putea caștiga Ucraina razboiul cu Rusia. „Este asta posibil?”

09:55, 23.05.2024 - Fostul director CIA David Petraeus afirma ca o victorie a Ucrainei in fata Rusiei ar presupune recastigarea teritoriilor pierdute incepand cu anul 2014, iar acest lucru depinde in primul rand de ajutorul oferit de Statele Unite. El spune ca una din marile probleme ale Ucrainei este media ridicata de…

25 de ani de inchisoare pentru un rus care a incercat sa dea foc unui centru de recrutare militara

20:40, 20.05.2024 - Un tribunal militar rus a condamnat luni la 25 de ani de inchisoare un barbat acuzat ca a fost recrutat de Ucraina pentru a provoca un atac incendiar asupra unui birou de recrutare militara din Siberia.

Ce arme poate primi Ucraina prin pachetul de ajutor de 61 de miliarde de dolari al SUA și cum poate fi schimbat razboiul cu Rusia (BBC)

17:05, 22.04.2024 - Pachetul de ajutor militar de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina a fost aprobat de Congresul SUA și ar putea fi semnat in cateva zile. O analiza BBC detaliaza ce arme ar putea primi ucrainenii și ce diferența ar putea face pe front in incercarea de a opri armata Rusiei sa avanseze.

CIA avertizeaza ca Ucraina va pierde razboiul anul acesta, daca SUA nu ii vor trimite noi ajutoare militare

10:45, 19.04.2024 - Directorul Agentiei Centrale de Informatii (CIA), William Burns, a avertizat joi ca Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului 2024 daca Statele Unite nu ii vor furniza in continuare ajutor militar, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Șeful AIEA face apel ca atacurile asupra centralei din Zaporojie sa inceteze: Suntem intr-un punct de cotitura in razboiul din Ucraina

20:25, 11.04.2024 - Atacurile cu drone asupra centralei nucleare Zaporojie din sudul Ucrainei, aflata sub controlul Rusiei, reprezinta un „punct de cotitura” in razboiul din Ucraina si trebuie sa inceteze, a declarat joi Rafael Grossi, seful organizatiei de supraveghere nucleara a ONU, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Student rus condamnat la inchisoare pentru ca a denumit o rețea wi-fi cu un slogan pro-Ucraina

10:50, 10.03.2024 - Un student a fost condamnat la 10 zile de inchisoare dupa ce și-a redenumit rețeaua wi-fi cu un slogan pro-Ucraina. El a fost gasit vinovat de utilizare de „simboluri ale organizațiilor extremiste”. Decizia a fost stabilita de o instanța din Moscova

Un jurnalist rus a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru ca a criticat razboiul din Ucraina

09:35, 07.03.2024 - Un jurnalist si blogger rus, Roman Ivanov, a fost condamnat miercuri la sapte ani de inchisoare pentru ca a postat pe retelele sociale mesaje care criticau asaltul asupra Ucrainei, intr-un nou exemplu de represiune in Rusia, transmite News.ro.

Disidentul rus Oleg Orlov, condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare pentru ca a criticat razboiul din Ucraina

13:10, 27.02.2024 - Oleg Orlov, in varsta de 70 de ani, militant pentru drepturile omului si copresedinte al grupului Memorial - ONG-ul care a primit Premiul Nobel pentru Pace in 2022 si care a fost dizolvat de justitia rusa - a fost condamnat definitiv marti, la 30 de luni de inchisoare intr-o colonie penala pentru ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?