Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un rinocer dintr-o specie aflată pe cale de dispariţie, mort în Nepal

Publicat:

Duminica, responsabilii pentru fauna salbatica au gasit rinocerul cu un singur corn, despre care se crede ca ar fi fost un mascul in varsta de trei ani, pe malul raului din , a indicat oficialul citat, .

Potrivit acestuia, este posibil ca un alt rinocer sa fi atacat animalul inainte ca acesta sa fi cazut in rau.

Parcul gazduieste peste 600 de rinoceri, dintr-un total de 645 aflati in mai multe zone protejate din tara.

Cel putin 40 de exemplare rare, cu un singur corn, au murit in ultimul an.

In luna martie, o femela de rinocer,…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O buzoianca de 42 de ani a murit dupa ce a cazut de la etaj

10:20, 09.05.2024 - UPDATE: Poliția a confirmat faptul ca ancheteaza moartea suspecta a unei femei in varsta de 42 de ani, survenita prin precipitare, menționand insa ca, in prezent, este audiata persoana care se mai afla in casa cu victima in momentul producerii tragediei. ȘTIREA INIȚIALA: O buzoianca in varsta de 42 …

O buzoianca de 43 de ani a murit dupa ce a cazut de la etaj

10:01, 09.05.2024 - UPDATE: Poliția a confirmat faptul ca ancheteaza moartea suspecta a unei femei in varsta de 43 de ani, survenita prin precipitare, menționand insa ca, in prezent, este audiata persoana care se mai afla in casa cu victima in momentul producerii tragediei. ȘTIREA INIȚIALA: O buzoianca in varsta de 43 …

Accident grav in Dolj! Doua persoane au fost lovite de un TIR, dupa ce șoferul a adormit la volan. O femeie in varsta de 45 de ani a murit pe loc / FOTO

18:35, 24.04.2024 - In aceasta dupa amiaza, un grav accident de circulație a avut loc pe marginea unui drum din Dolj. O femeie in varsta de 45 de ani a decedat, iar un barbat se afla in stare grava, la spital, dupa ce au fost loviti de un TIR. Șoferul ar fi adormit la volan.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Un copil de 2 ani a murit in Neamt, dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa, in timp ce se juca in curtea casei

11:45, 01.04.2024 - Un copil de 2 ani din Neamț a murit, duminica, 31 martie, dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa, in timp ce se juca in curtea casei, sub supravegherea mamei și a bunicii sale. Mama a incercat manevre de resuscitare, insa acestea nu au dat rezultate, potrivit Știri Neamț.Duminica dupa-amiaza, oamenii…

A murit ginerele preotului din Curtici care a cazut in gol in biserica

10:45, 28.02.2024 - La aproximativ o luna de cand a cazut de pe schele in biserica ortodoxa din Curtici, Bogdan Ardelean, ginerele preotului Iștoc din localitate, a murit. Avea 28 de ani și era proaspatul tatic al unui baiețel de doar cateva luni.

Caz șocant in Cluj! O tanara in varsta de 20 de ani a murit dupa ce a cazut de la inalțime

09:31, 12.02.2024 - Noaptea trecuta, un incident tragic a avut loc in Cluj. O tanara in varsta de 20 de ani a decedat dupa ce a cazut de la inalțime, pe strada Henri Barbusse. Femeia a fost gasita fara suflare in fața unui bloc de locuințe.

O tanara din Cluj-Napoca a murit, dupa ce a cazut de la inalțime

08:20, 12.02.2024 - O tanara in varsta de 20 de ani a murit, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a cazut de la inalțime pe strada Henri Barbusse, din Cluj-Napoca. Fata a fost gasita decedata in fața unui bloc de locuințe.


Ce parere ai despre aceasta stire?