Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un adolescent este agresat de tatăl iubitei sale de ani de zile : „Zăcea jos și ei tot mai voiau să-l bată. L-au băgat în pârâu, sâ-l înece în mâl”

Publicat:

Un tanar din Vaslui a fost agresat de familia iubitei sale. Potrivit martorilor, agresorul este tatal fetei cu care minorul avea o relație, iar neințelegerile dintre ei dureaza de cațiva ani. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adolescent retinut dupa ce si-a agresat, in mod repetat, un coleg de liceu

14:00, 21.04.2024 - Un adolescent in varsta de 17 ani a fost retinut de politisti si ulterior plasat sub control judiciar dupa ce si-a agresat un coleg de liceu si a facut scandal intr-o unitate scolara din orasul Negresti, potrivit Agerpres.

Caz șocant in Bacau! Un minor a fost agresat și umilit de colegii sai: ”L-au bagat in cușca, dupa l-au taiat pe fața!”

08:20, 11.04.2024 - Un nou caz șocant, petrecut intr-o unitate de invațamant din Romania! Un elev in varsta de 14 ani, din județul Bacau, susține ca de ani de zile este agresat de colegii sai. Mai mult, conducerea școlii ar avea cunoștința despre acest fapt, insa nu a luat și nu pare sa ia nicio masura.

Vaslui: Un adolescent de 17 ani si o tanara de 20 de ani, retinuti in urma unui accident grav

10:55, 28.03.2024 - O tanara de 20 de ani si un adolescent in varsta de 17 ani, implicati in urma cu doua saptamani intr-un accident rutier grav, pe raza comunei Padureni, au fost retinuti de politisti dupa ce s-a stabilit ca minorul era cel care ar fi condus masina. In urma cercetarilor, politistii au concluzionat ca…

Adolescent agresat intr-un autobuz din Baia Mare

09:05, 12.03.2024 - Incidentul din autobuzul liniei nr. 4 din Baia Mare in seara zilei de 8 Martie 2024 a fost marcat de un act de violența asupra unui adolescent de 15 ani. Intamplarea a avut loc intr-un context in care mulți pasageri au asistat pasivi, fara a interveni in apararea baiatului. ”8 Martie 2024 , Baia Mare…

Inca un sucevean suparat ca nu avea internet a taiat cu toporul toate cablurile din scara blocului. Apoi și-a agresat vecinii VIDEO

16:36, 07.03.2024 - Un barbat din Suceava, suparat ca nu avea conexiune la Internet, a ieșit cu toporul in scara blocului și a taiat toate cablurile. Jandarmii și polițiștii au fost nevoiți sa intre peste sucevean in casa, unde acesta se baricadase.

Copil agresat intr-un centru de tip familial, de o asistenta medicala: „Mi-a bagat mana in gat, mi-a dat cu pumnii“

20:20, 05.03.2024 - Polițiștii argeșeni au deschis un dosar penal cercetand daca un minor instituționalizat a fost agresat de o asistenta medicala din cadrul unui Centru de Tip Familial din cadrul Direcției Generale de Asistența Sociala și Protecția Copilului (DGASPC) Argeș.


Ce parere ai despre aceasta stire?