Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tudor Gheorghe, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! I-a dat o replică memorabilă lui Răzvan și a făcut o glumă extraordinară despre olteni! „Muncesc de îmi sar ochii din cap!”

Publicat:

a acordat un interviu de colecție la „Neatza cu Razvan și Dani”, in care a marturisit, intre altele, ca este un „om normal”, care muncește „de-i sar ochii din cap”. Maestrul I-a dat o replica memorabila lui și a facut cea mai buna gluma despre olteni.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce vrea telefonul tau? Internet și conversații nelimitate cu DIGI in țara și in UE! Cum obții avantajele

16:50, 18.04.2024 - Razvan Simion și Ramona Olaru au discutat, rubrica ”Ce vrea telefonul tau” de la Neatza cu Razvan și Dani, despre beneficiile pe care rețeaua de telefonie DIGI le ofera clienților sai. Cei doi au fost incantați de ofertele care includ internet și minute nelimitate in strainatate.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV a inceput saptamana cu zambetul pe buze: ”Calendarul 2023 a fost...” / VIDEO

08:40, 11.03.2024 - Așa cum se intampla de fiecare data, Ramona Olaru și-a inceput ziua de luni cu zambetul pe buze. Asistenta TV a revenit cu o noua gluma cu care a luat pe toata lumea prin surprindere. Ramona Olaru a adus energia de care aveau cu toții nevoie intr-o zi de luni.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune: ”Daca va postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

09:10, 04.03.2024 - Noua saptamana a inceput cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani! Ramona Olaru a spus a gluma amuzanta, inspirata din experiențele pe care le-a trait in urma cu puțin timp. Iata ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a intamplat!

Ce replica le-a dat maestrul Dorel Vișan celor ingrijorați de pensia lui: ”Sa nu ma planga nimeni”

09:25, 28.02.2024 - Dorel Vișan, un actor clujean cu roluri de milioane, primește o pensie infima, fața de valoarea pe care o are. Publicul și-a exprimat nemulțumirea pentru acest lucru, mai ales ca alți politicieni, magistrați, polițiști primesc pensii speciale, fara sa fi avut meritele pe care le-a avut maestrul Dorel…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Vreau doar sa le spun fetelor sa…” / VIDEO

09:15, 28.02.2024 - Ramona Olaru și-a incantat colegii de platou cu o noua gluma, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a descoperit deja rețeta succesului pentru a-i face sa rada și o pune in aplicare an fiecare dimineața! Iata ce gluma a ales, de aceasta data, Ramona Olaru!

Dani Oțil se uita la „Survivor All Stars”. Ce nu ii place la show-ul de la Pro TV și ce zice despre Daniel Pavel: „Cu atația nebuni, frate, și țipa la ei”

10:10, 15.02.2024 - Dani Oțil are contract cu Antena 1 de ani de zile, insa recunoaște ca se uita și la Pro TV, la show-ul „Survivor All Stars”, care e in competiție cu emisiunea lui, cu „Power Couple”. In prezent, Dani Oțil prezinta la Antena 1 doua emisiuni. Este vorba despre matinalul „Neatza cu Razvan și Dani”, care…

Imagini cu vila din Corbeanca in care Dani Oțil locuiește cu Gabriela Prisacariu. Au cinema in pivnița

16:50, 01.02.2024 - Dani Oțil locuiește intr-o superba vila din Corbeanca alaturi de soția lui, Gabriela Prisacariu, și de fiul lor, Tiago Luca. La subsolul casei au o mica sala de cinema, iar totul a fost amenajat dupa bunul lor plac.In urma cu ceva timp, Dani Oțil, cunoscutul prezentator TV de la Antena 1, a deschis…


Ce parere ai despre aceasta stire?