Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Truc de magie eșuat în direct: o prezentatoare tv a ajuns de urgență la spital! GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat:

O prezentatoare tv a fost transportata la spital și s-a ales cu o injecție antitetanos dupa ce un numar de magie a eșuat chiar în direct.

Totul a avut loc într-o emisiune matinala din Polonia atunci când un semifinalist de la Polonia are talent a fost invitat sa prezinte un numar de magie. Prezentatoarea tv este rugata sa apese puternic pe o punga de carton, dar se trezește cu un cui în mâna. 

Țipând de durere, prezentatoarea tv a fost dusa de urgența la spital, unde i s-a facut o  injecție antitetanos.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incident șocant in Saptamana Mare, intr-un parc din Braila. Un adolescent in varsta de 17 ani a fost atacat cu maceta. Victima a ajuns, de urgența, la spital

11:40, 03.05.2024 - Incident șocant in Saptamana Mare, intr-un parc din Braila. Un adolescent in varsta de 17 ani a fost atacat cu maceta. Victima a ajuns, de urgența, la spital, și a fost supusa unei intervenții chirurgicale.

Laura Bruma și-a dus de urgența mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanța: ”Consider sa aflați...” / FOTO

22:06, 25.04.2024 - Clipe dificile in familia Laurei Bruma! Artista și-a dus mama de urgența la spital, din cauza problemelor grave de sanatate cu care se confrunta. A ezitat sa vorbeasca despre ce se intampla in viața ei, insa acum a dezvaluit ca este momentul sa impartașeasca cu fanii una dintre parțile maoi puțin neplacute.

Scene teribile la Botoșani! Abdallah și-a facut KO adversarul și a fost eliminat direct! Benzar, transportat de urgența la spital

20:55, 23.04.2024 - Faza incredibila in finalul reprizei-maraton din FC Botoșani - Dinamo. 45 de minute pline de evenimente care de care mai alambicate s-au incheiat cu alta faza tensionata, faultul de „roșu” comis de Abdallah asupra lui Romario Benzar. ...

O mondena de la noi a ajuns de urgența la spital! Neatenția a trimis-o direct in sala de operații

23:01, 02.04.2024 - O mondena de la noi a ajuns de urgența pe mainile medicilor, dupa ce un accident casnic i-a umbrit bucuria faptului ca s-a mutat in casa noua. Mai mult decat atat, blondina va fi supusa unei intervenții chirurgicale.

Aproape 90 de misiuni pentru pompierii maramureșeni in weekend. Afla mai mult

16:05, 01.04.2024 - Pompierii maramureșeni sunt la datorie permanent, intervenind cu promptitudine la solicitarile cetațenilor, in vederea gestionarii optime a diverselor situațiilor de urgența. Din a doua parte a zilei de vineri, 29 martie și pana duminica noaptea, forțele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru…

Explozie uriașa in județul Neamț! Un barbat de 40 de ani a ajuns de urgența la spital

20:10, 22.03.2024 - Vineri seara, 22 martie 2024, o explozie uriașa s-a produs la Hidrocentrala Stejaru. In urma incidentului, un barbat in varsta de 40 de ani a ajuns de urgența la spital. Pompierii au constatat ca s-a produs o avarie la un intrerupator de 110 KV.


Ce parere ai despre aceasta stire?