Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Transpiraţie excesivă. Ce este, de ce miroase urât, trucuri rapide să îndepărtezi mirosul de transpiraţie

Publicat:

Transpiratie excesiva. Ce este hiperhidroza?

Transpiratia excesiva (hiperhidroza) apare atunci cand cantitatea de sudoare eliminata depaseste cu mult necesitatile oraganismului. De exemplu, daca transpiri cand stai la birou linistit in conditii ambientale de conform atunci este cel mai probabil sa suferi de hiperhidroza. In hiperhidroza, mecanismul de racire a organismului este atat de exagerat incat poate produce chiar si de patru-cinci ori mai multa sudoare decat ar fi normal. Totusi avand in vedere ca fiecare organism are necesitatile sale individuale, medicii sustin ca nu pot stabili o…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Haos in spitale! Medicii din Ambulatoriu au reluat protestele și cer solutii de finantare in sistem

18:00, 15.04.2024 - Specialiștii trag un nou semnal de alarma și susțin ca finanțarea alocata in acest segment trebuie sa creasca. Mai mult, sunt semnale ca din iulie, atunci cand intra in vigoare noul contract cadru incheiat cu Casa Naționala de Asigurari de Sanatate (CNAS), tarifele decontate ar putea scadea.Asta inseamna…

Medicii cardiologi recomanda monitorizarea sportivilor de performanta

18:40, 09.04.2024 - Medicii cardiologi, pacientii si reprezentantii sportivilor cer o mai mare atentie pentru cardiomiopatii si masuri concrete de diagnostic si tratament. Aceasta afectiune a muschiului cardiac, care face ca inima sa pompeze cu dificultate sange catre restul corpului, poate aparea la persoane de toate…

Cum ne afecteaza trecerea la ora de vara. Medicii avertizeaza care sunt consecințele: „Pot aparea multe tulburari”

17:30, 30.03.2024 - Dr. Stefan Busnatu, medic primar cardiolog, a explicat intr-un interviu acordat News.ro cum putem ajusta eliberarea melatoninei si cortizolului in organism, odata cu trecerea la ora de vara. Este vorba despre doi hormoni esentiali pentru o buna stare de sanatate, care sunt eliberati in anumite momente…

Doliu in lumea filmului! O actrița a murit la 30 de ani, dupa ce a facut stop cardiac. Medicii au diagnosticat-o greșit cu anxietate / FOTO

20:50, 06.03.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița, in varsta de 30 de ani, s-a stins din viața, dupa ce a primit diagnostic greșit din partea medicilor. Specialiștii susțineau ca se confrunta cu anxietate, insa problemele ei de sanatate erau grave! Tanara a murit dupa ce a suferit un stop cardiac. Oamenii legii…

„Boala” romanilor sa se trateze singuri. Cand ajuta cu adevarat testele rapide din farmacii și ce trebuie sa faca pacienții

06:20, 05.03.2024 - Daca in urma cu 20 de ani testele rapide, care se pot cumpara din farmacie sau comanda pe Internet, erau puține și costau destul de mult, astazi sunt la indemana oricui. Medicii spun cand ne sunt cu adevarat de folos.

Explozie de cazuri de pneumonie in țara! Medicii trag un semnal de alarma: simptomele pot fi confundate cu alte boli

07:50, 01.03.2024 - La Spitalul Județean de Urgența Slatina sunt internate peste 40 de persoane cu pneumonie, atat copii, cat și adulți. Medicii ne avertizeaza ca simptomele pot fi confundate cu cele ale racelii sau gripei, iar cei care ignora primele semne de boala, se expun unui risc major."In acest moment avem circa…

Culcatul la ora 21.00, secretul fericirii? Concluziile surprinzatoare rezultate dintr-un experiment

03:00, 24.02.2024 - Este culcatul in fiecare seara la ora 21.00 un secret pentru fericirea și buna noastra dispoziție? Un experiment intreprins de un jurnalist din Marea Britanie ne ofera raspunsurile. Este culcatul la ora 21.00 secretul fericirii? Rezultatele surpriza ale unui experiment Medicii avertizeaza ca somnul…

80% din bolnavii de Alzheimer raman nediagnosticați in Romania

00:21, 06.02.2024 - Boala Alzheimer este mult subdiagnosticata in Romania, semnaleaza Societatea Romana Alzheimer, potrivit unui amplu documentar prezentat de Hornews. In plus, diagnosticarea adecvata a acestui tip de demența poate dura chiar și trei ani de la debutul simptomelor. Asta pentru ca este nevoie de o abordare…


Ce parere ai despre aceasta stire?