Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Transformare spectaculoasă – Heidi Klum a uimit pe toată lumea de Halloween

Publicat:

Super-modelul nu face nimic intamplator sau cu jumatate de masura, ne-a confirmat asta chiar si cu ocazia petrecerii de Halloween.

Cu un efort urias, Heidi s-a intrecut pe sine alegand sa se deghizezeintr-o femeie batrana, cu o atentie la detalii care a facut-o de nerecunoscut.

De la par, baston, ridurile de pe maini la atitudine - totul a fost perfect realizat, creand iluzia ca este o batrana reala, in carne si oase. Peruca gri, varicele de pe picioare, cocoasa, machiajul au fost alese de catre unii dintre cei mai cunoscuti specialisti.

Langa poza postata,…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ouale maronii vor disparea din magazine. Anunțul care a uimit pe toata lumea, ce se va intampla in 5 ani

17:46, 21.04.2024 - Informația momentului pe piața comerciala: ouale maronii ar putea sa dispara din magazine sau supermarketuri, in urmatorii cinci ani. Fermierii nu mai sunt dispuși sa ingrijeasca gaini maro, avand in vedere ca cele albe prezinta avantaje mai profitabile. Cat de mari sunt ouale comercializate in magazine…

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, transformare spectaculoasa! Cei doi s-au costumat in Ken: „Ii admir!” / VIDEO

20:25, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, Alexia Țalavutis și Dima Trofim au avut parte de o transformare spectaculoasa. Cei doi s-au costumat in Ken și au interpretat melodia „I'm Just Ken Scene”. Iata cum au fost jurizați!

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 05.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 04.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Modelul celebru de mașina care dispare din toata lumea. Gigantul a anunțat oficial

15:00, 01.04.2024 - Un model celebru de mașina a fost scos din producție pentru totdeauna. A unul dintre cele mai vandute modele din istorie, chiar daca prețul ei nu a fost accesibil pentru toata lumea. O legenda auto dispare Audi este unul dintre comercianții de top de autoturisme. De-a lungul anilor, modelele loc au…

Gorj: Batrana disparuta langa o cariera miniera, de negasit

11:55, 05.03.2024 - Continua cautarile batranei disparute langa o cariera miniera in comuna gorjeana Farcașești. In zilele de 3 și 4 martie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari și Sectiei 5 Politie Rurala Rovinari au efectuat cautari in zona impadurita a satelor Timișeni, Roșia Jiu, Rojojelu și catunul Boncea.…

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, transformare spectaculoasa. Au cantat piesa „Don't be shy” de la Karol G: „E fascinant...” / VIDEO

23:45, 02.03.2024 - In ediția din aceasta seara a emisiunii Te cunosc de undeva! sezonul 20, Jo și Liviu Teodorescu au facut un show incendiar. Au cantat piesa „Don't be shy” de la Karol G, iar jurații au fost impresionați de momentul lor.

Galaxy A35: o opțiune mai buna decat A55? Specificații similare, la preț mai mic

15:55, 29.02.2024 - Nu este clar de ce Samsung va lansa anul acesta și un Galaxy A55 dar și un A35, intrucat cele doua modele par a fi foarte similare, nu doar in termeni de design, ci și in capabilitați hardware. Cumva, Galaxy A35 va fi un soi de relansare pentru A54 de anul trecut, intrucat va integra același procesor…


Ce parere ai despre aceasta stire?