Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie imensă! Fetiță, strivită de tractor

Publicat:

O fetița de doar 3 anișori a murit marți (30 ianuarie) seara, strivita sub roțile unui tractor. Totul s-a intamplat in comuna Medieșu Aurit din judetul . La volanul tractorului era unchiul fetiței. La un moment dat, micuța a ieșit din casa, iar unchiul ei care facea manevre prin curte cu tractorul nu a […] The post Tragedie imensa! Fetița, strivita de tractor appeared first on eMaramures .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fetița taticului primar UDMR face reclama la transportul in comun fara pasageri

11:00, 23.04.2024 - Primarul evazionist Kovacs Eugen ne lasa nu doar cu o datorie publica de 12 milioane de euro ci vrea sa ne-o lase și pe fetița lui ca viitor primar. Probabil nu a reușit pana acum sa o mulțumeasca cu nicio jucarie și vrea sa ii ofere un loc  de munca fara munca, aducator de o pensie speciala. La fel…

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Fetița de cinci ani, din Satu Mare, in stare grava la spital dupa ce a fost spalata pe cap cu sampon de oi. Mama, bunica si sora, in aceeași situație

12:35, 04.03.2024 - Caz șocant in Satu Mare! O minora in varsta de cinci ani a ajus in stare grava la spital, dupa ce a fost spalata pe cap cu sampon de oi. Atat mama, cat și bunica si sora micuței au ajuns la spital, tot din acelasi motiv. Iata care este starea actuala de sanatate a acestora!

Un bebeluș a murit in ambulanța, in drum spre spital, la Satu Mare

10:10, 22.02.2024 - O fetița de doar șase luni din Satu Mare a murit in ambulanța, in drum spre spital. Familia fetiței a sunat la 112 dupa ce a observat ca starea ei este din ce in ce mai grava din cauza unei viroze. In ambulanța, fetița a intrat in stop cardiorespirator și a murit in ciuda tuturor […] Source

Cazul Alexandrei, fetița de 9 ani, ucisa in bataie de mama. Matusa si unchiul, reținuți VIDEO

10:40, 14.02.2024 - Cazul fetiței de 9 ani din Galați, ucisa in bataie de mama, ia amploare. Matușa și unchiul copilei au fost reținuți sub acuzațiile de complicitate la omor calificat și complicitate la rele tratamente aplicate minorului.

TRAGEDIE LA SATU MARE O tanara de 20 de ani s-a aruncat de pe cladirea IPL

21:11, 11.02.2024 -  Sfarșit tragic pentru o tanara de 20 de ani din Medieșu Aurit, Georgiana Moroz. The post TRAGEDIE LA SATU MARE O tanara de 20 de ani s-a aruncat de pe cladirea IPL first appeared on Informatia Zilei .

Iohannis: Holocaustul, o crima abominabila. Tanara generație are nevoie sa cunoasca aceasta imensa tragedie a omenirii

13:35, 29.01.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis, luni, cu prilejul Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, ca tinerele generații trebuie sa afle despre crimele trecutului și consecințele „infioratoare” ale unor politici.


Ce parere ai despre aceasta stire?