Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Traderii europeni vor pierde 1 miliard de dolari după revenirea gazului rusesc pe piaţa din Ucraina

Publicat:

Livrarile combinate de gaze naturale catre Ucraina ale companiilor europene precum sau Uniper SE vor fi mai mici cu aproximativ un miliard de dolari in acest an, dupa ce un tribunal din Stockholm a cerut Ucrainei sa reia o parte din importurile de gaze din Rusia, dupa o pauza de peste de doi ani, transmite Bloomberg.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacurile sale din Ucraina, avertizeaza SUA

08:45, 07.04.2024 - Astfel, China a furnizat Rusiei imagini din satelit in scopuri militare, precum si microelectronica si echipamente pentru tancuri, potrivit unor persoane familiarizate cu aceasta chestiune. Sprijinul Chinei include, de asemenea, produse optice, propulsoare care sa fie folosite la rachete si o cooperare…

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Pierderile companiilor straine de pe urma iesirii de pe piata rusa depasesc 107 miliarde de dolari

13:11, 28.03.2024 - Exodul din Rusia a corporatiilor straine incepand din 2022, dupa ce aceasta a invadat Ucraina, a dus la pierderi ale companiilor straine de peste 107 miliarde de dolari din deprecieri de active si venituri pierdute.

Polonia, in alerta: un avion rusesc a ajuns in spațiul aerian al țarii. Atac masiv cu drone și rachete asupra Ucrainei

11:45, 24.03.2024 - Reprezentanții militari polonezi au acuzat chiar ca una dintre rachetele rusești a patruns in apropierea regiunii Lublin, și a ramas acolo aproximativ un minut. Intre timp, Kievul a fost zguduit de mai multe explozii dupa ce Rusia a lansat un val de atacuri aeriene. De altfel, toata Ucraina a fost plasata…

Decizie majora a Armatei Romane: Inființeaza batalion de drone militare Bayraktar la Timișoara

21:20, 06.03.2024 - Armata Romana se modernizeaza. Concret, urmeaza sa se infiinteze un batalion de drone militare Bayraktar, care va operationalizat de Batalionul 184 Senzori si Aparare Antiaeriana din Timisoara. Batalionul 184 Senzori și Aparare Antiaeriana din Timișoara, care va operaționaliza aceste drone, este in…

Suedia anunta un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina, in valoare de 680 milioane de dolari

12:05, 20.02.2024 - Suedia va dona Ucrainei un ajutor militar suplimentar in valoare de 7,1 miliarde de coroane suedeze (682 milioane de dolari), ce include transfer de echipamente si noi fonduri pentru achizitia de armamente, a anuntat marti Ministerul Apararii de la Stockholm, potrivit Reuters.

Dupa Danemarca, și Suedia anunta un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina, in valoare de 680 milioane de dolari

11:45, 20.02.2024 - Suedia va dona Ucrainei un ajutor militar suplimentar in valoare de peste 680 de milioane de dolari (7,1 miliarde de coroane suedeze), ce include transfer de echipamente si noi fonduri pentru achizitia de armamente, a anuntat marti Ministerul Apararii de la Stockholm.


Ce parere ai despre aceasta stire?