Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suma fabuloasa pe care o castiga lunar un sofer care inghesuie calatorii in microbuzele mortii

Publicat:

Calitatea proasta a serviciilor din Romania e de notorietate. Asa ca nu e de mirare de ce o familie din trei a ajuns sa ofere mita pentru a-si rezolva o problema care tine de servicii publice.

Citiți mai multe pe Știrile ProTV!

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Locul de munca din Romania in care un șofer poate caștiga mai mulți bani decat un prefect. Ce salariu primesc

11:00, 15.04.2024 - Exista un loc de munca din Romania in care un șofer poate caștiga mai mulți bani decat un prefect. Romanii sunt tot mai incantați de acest job din țara noastra. Iata ce salariu primesc!

BUNASTARE SOCIALA Pe ce loc se situeaza Romania in clasamentul privind calitatea vieții?

10:50, 28.03.2024 - Romania a coborat pe locul 44, dupa Bulgaria, in clasamentul privind calitatea vietii si bunastarea sociala, din... The post BUNASTARE SOCIALA Pe ce loc se situeaza Romania in clasamentul privind calitatea vieții? first appeared on Informatia Zilei .

Romania, la coada Europei privind calitatea aerului. Ce țara din Europa are cel mai curat aer

10:11, 23.03.2024 - Romania sta foarte prost in ceea ce privește calitatea aerului. O confirma și raportul global pentru 2023 realizat de catre IQAir, o organizație elvețiana pentru calitatea aerului, ce analizeaza zilnic date de la peste 30.000 de stații de monitorizare de pe tot globul.

Salarii in Romania vs. salarii in Europa | Cat castiga un sofer de TIR, un medic sau un profesor

08:16, 14.03.2024 - Romania se afla pe ultimele locuri in topurile europene, atat privind salariile minime, cat si salariile medii. Castigurile romanilor difera in functie de natura meseriei, anii de vechime ori nivelul studiilor.

Cați bani primește lunar un șofer de autobuz in Romania. Salariul e surprinzator

08:50, 11.03.2024 - Cați bani incaseaza lunar un șofer de autobuz in Romania. Mulți se feresc sa fie conducatori auto STB la noi in țara, pentru ca se gandesc ca salariile sunt destul de mici. Salariul unui șofer de autobuz in Romania poate varia in funcție de anumiți factori, precum experiența, compania pentru care lucreaza…

Sfidare. Șeful unei mega instituții de stat nu știe cat bani caștiga lunar: Sper sa nu greșesc, 24.000 de lei net parca

14:30, 07.03.2024 - Este vorba despre șefului agenției de stat care monitorizeaza averea statului și are in subordine 1.400 de companii. Mihai Precup nu știe cat caștiga: „Salariul meu este, sper sa nu greșesc - 24.000 de lei, net parca” - este declarația halucinanta a acestuia. Recent inființata Agenție pentru Monitorizarea…

Un șofer de TIR din Romania a avut o moarte cumplita in parcarea firmei din Belgia pentru care lucra: A fost zdrobit și tarat 10 metri

11:30, 01.03.2024 - Valerian, in șofer de TIR din Romania, care lucra pentru o firma de transport din Belgia, a avut o moarte cumplita chiar in parcarea angajatorului, incidentul fiind tratat ca un accident de munca.

Uite cine ii indeamna pe angajații din sanatate la greva! Averea URIAȘA a liderului Sanitas! Caștiga aproape 15.000 DE EURO LUNAR!

19:06, 06.02.2024 - Liderul de sindicat cu cele mai mari venituri din Romania caștiga aproape 170.000 de euro pe an. Este președintele Federației SANITAS, dar și al Confederației CNSLR Frația, Leonard Sorin Barascu.


Ce parere ai despre aceasta stire?