Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: aplicațiile pentru smartphone pot ajuta la vindecarea anxietății

Publicat:

Realizata in premiera, meta-analiza a vizat toate dovezile publicate pana in prezent cu privire la efectul terapiilor prin smartphone asupra anxietatii si a fost condusa de , om de stiinta in cadrul Institutului pentru Creier, Comportament si de la Universitatea din Manchester.   Cercetarea, care a cuprins aproape 2.000 de persoane, publicata in ''Journal of '', a fost realizata printr-o colaborare intre U (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum scapi de dependenta de telefonul mobil

13:25, 03.05.2024 - Traim vremuri in care nu ne mai concepem viața fara telefoanele mobile de ultima generație. Acestea au devenit parte din rutina noastra zilnica, fiind instrumente extrem de util care ne ajuta sa ne indeplinim sarcinile de serviciu ori sa realizam diverse proiecte personale. In momentul de fața, telefonul…

Un studiu genetic dezvaluie originile preistorice etiopiene ale cafelei Arabica

01:02, 24.04.2024 - Oamenii de stiinta au descifrat genomul cafelei arabica ajungand pana la originile acesteia, o incrucisare naturala intre alte doua specii de cafea, produsa in urma cu intre 610.000 si un milion de ani, in padurile din Etiopia. Conform constatarilor, aceasta specie de cafea este mai veche decat specia…

36% dintre romani folosesc smartphone-ul peste 7 ore pe zi, arata un studiu recent

12:55, 18.04.2024 - Un studiu recent realizat de Xiaomi in perioada martie-aprilie 2024 a relevat faptul ca 36,3% dintre romani utilizeaza smartphone-ul pentru mai mult de 7 ore pe zi, subliniind astfel dependența crescuta de aceste dispozitive in viața de zi cu zi. Cercetarea, desfașurata pe un eșantion de 1.690 de respondenți,…

Etnologii Silvia și Ion H. Ciubotaru au lansat, la Iași, Țesaturi și broderii decorative din Moldova

08:50, 06.04.2024 - La 3 aprilie a.c., incepand cu ora 13:30, la Iași, in Sala „Petru Caraman” a Muzeului Etnografic al Moldovei, am participat la prezentarea volumului Țesaturi și broderii decorative din Moldova. Studiu introductiv și corpus de documente, semnat de catre etnologii ieșeni Silvia Ciubotaru și Ion H. Ciubotaru,…

Oamenii de știința au descoperit ramașițele celei mai vechi paduri de pe Pamint

04:10, 15.03.2024 - Oamenii de știința britanici de la Universitatea din Cambridge au descoperit ramașițele unei paduri stravechi, care a fost numita cea mai veche de pe Pamint. Zona studiata este situata pe coasta de nord a Devon și Somerset, relateaza "Pravda.ru" cu referire la Journal of the Geological Society. Virsta…

Musculițele de fructe, folosite de cercetatori la oprirea tumorilor cerebrale

21:00, 12.03.2024 - Oameni de stiinta considera ca musculitele de fructe ar putea opri dezvoltarea tumorilor cerebrale, relateaza dpa. Experti de la Centrul de Excelenta de Cercetare a Tumorilor Cerebrale de la Universitatea din Plymouth, sud-vestul Angliei, au reusit identificarea si examinarea celulelor aflate in primele…

Semnal de alarma: un fenomen global crește incidența sinuciderilor. Femeile in varsta sunt cele mai expuse riscului

06:06, 04.03.2024 - O descoperire recenta evidențiaza o conexiune alarmanta intre poluarea atmosferica și creșterea numarului de sinucideri. Studiul arata ca, odata cu intensificarea poluarii, crește și incidența sinuciderilor, aceasta tendința fiind mai accentuata printre femeile mai in varsta decat se anticipase. Deși…

Rezultatele celui mai amplu studiu postvaccinare anti-COVID. Ce probleme medicale pot aparea dupa vaccinarea?

08:55, 23.02.2024 - Cel mai amplu studiu pana in prezent privind vaccinurile impotriva COVID a analizat problemele medicale in randul a aproape 100 de milioane de persoane imunizate. Studiul, care a analizat siguranța vaccinurilor anti-COVID-19, aduce in atenție posibile conexiuni intre administrarea acestora și creșteri…


Ce parere ai despre aceasta stire?