Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Silvia Dumitrescu, declaraţii şocante la TV! ? S-a a vorbit în vis cu o artistă celebră care a murit în mod tragic! Ce i-a spus aceasta?

Publicat:

, una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, a fost invita în emisiunea "", prezenta de unde a facut niste declarati cât se poate de ciudate.

Cântareata a povestit ca a visat-o pe celebra , artista care a murit în urma cu mai multi ani tragic într-un accident de masina i-a aparut în vis si a vorbit cun ea.

"Ne-am întânit în vis si mi-a zis ca e foarte bine acolo unde e. Avea aceeasi fata zâmbitoare pe care o avea atunci când mi-a…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drama uriașa a lui Naomy, prima femeie transgender din Romania, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere

14:10, 20.04.2024 - Nu mulți știu, dar Naomy a trecut printr-o drama uriașa. Prima femeie transgender din Romania a fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere. Cantareața a murit la varsta de doar 47 de ani. Iata prin ce clipe grele a trecut regretata artista in viața ei!

A murit celebra artista transgender Naomi

11:00, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Mama Mariei, femeia insarcinata care a murit in Bacau, a facut declarații. Cum s-au comportat medicii cu fiica ei, cand au ajuns la Maternitate: ”Am vorbit cu ea...”

08:40, 03.04.2024 - In urma cu o zi, o femeie insarcinata a avut un sfarșit tragic la Maternitatea din Bacau. S-a stins din viața la 24 de ore dupa ce a ajuns acolo, iar acum soțul ei ii acuza pe medici de malpraxis. Mama femeii a facut declarații revoltatoare despre cum i-a spus fiica ei ca s-ar fi comportat medicii cu…

Antonia, imagine rara alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața cu ocazia zilei de 8 Martie / FOTO

18:21, 08.03.2024 - Antonia a postat o imagine emoționanta alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața pe o rețea de socializare. Mesajul pe care l-a transmis cunoscuta artista pentru femeia care i-a dat viața cu ocazia zilei de 8 Martie.

El este Albert, tanarul din Gorj, care a murit intr-un accident rutier tragic. Avea 22 de ani și a renunțat la cariera de polițist din cauza unei boli grave / FOTO

12:30, 23.02.2024 - Un accident tragic s-a produs, in urma cu puțin timp, in Gorj. La volanul mașinii se afla Albert, un tanar de 22 de ani, care a murit in urma impactului. Baiatul suferea de o boala grava, din cauza careia a fost nevoit sa renunțe la cariera de polițist.

Star Matinal. Erika Isac a vorbit despre pasiunea pentru muzica. Artista canta de la 6 ani, iar acum are un succes rasunator: „Nu ma așteptam...” / VIDEO

11:40, 22.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Erika Isac a vorbit despre pasiunea pentru muzica. Artista canta de la varsta de 6 ani, iar acum are un succes rasunator. Cantareața s-a facut cunoscuta cu noua piesa pe care a lansat-o și care a starnit foarte multe reacții pe rețelele de socializare.…

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.

Accident tragic la Strașeni: O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare

17:50, 19.02.2024 - O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare, in apropiere de Procuratura din Strașeni. Potrivit Poliției, accidentul tragic s-a produs in dimineața zilei de astazi, 19 februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?