Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA Ploaia caldă a lunii mai e o binecuvântare pentru culturile de grâu și porumb

Publicat:
SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA Ploaia caldă a lunii mai e o binecuvântare pentru culturile de grâu și porumb

Potrivit credinței populare, in luna mai, Raiul coboara pe pamant, iar cei care beau vin pelin vor fi sanatoși tot anul. In luna Florarului, sunt sarbatoriți Sfinții Constantin și Elena. The post SFINȚII CONSTANTIN ȘI ELENA Ploaia calda a lunii mai e o binecuvantare pentru culturile de grau și porumb first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ORAȘ ANTIC A fost mitica Atlantida orașul antic Heracleion?

20:20, 17.05.2024 - In urma cu circa 2.400 de ani, Herodot mentiona pentru prima data numele Atlantidei, spunand ca aici a vizitat-o celebra Elena din Troia.  The post ORAȘ ANTIC A fost mitica Atlantida orașul antic Heracleion? first appeared on Informatia Zilei .

BURSA DE CEREALE Inceputul lunii mai a adus cresteri de preturi la grau, porumb si rapita

13:00, 10.05.2024 - Saptamana ce a urmat Pastelui Ortodox si Greco-Catolic, a adus vesti bune pentru fermierii din sectorul vegetal. The post BURSA DE CEREALE Inceputul lunii mai a adus cresteri de preturi la grau, porumb si rapita first appeared on Informatia Zilei .

Viața se anunța grea pentru fermieri: culturile de toamna sunt puse sub semnul intrebarii

17:50, 25.04.2024 - Fermierii din sudul țarii sunt ingrijorați de soarta culturilor de toamna. Cu toata ploaia din ultimele zile, nu se așteapta la producții prea bune. Fermierii din zona de sud a țarii se plang ca evoluția culturilor de toamna nu este deloc grozava. Ploaia din ultimele zile a fost binevenita, caci a salvat…

SHOWBIZ ROMANESC Dupa 16 ani de casnicie, CRBL și Elena au decis sa divorțeze

10:35, 08.04.2024 - CRBL și Elena anunța divorțul lor dupa 16 ani de casnicie. Vestea a fost data publicitații recent pe mediul online. The post SHOWBIZ ROMANESC Dupa 16 ani de casnicie, CRBL și Elena au decis sa divorțeze first appeared on Informatia Zilei .

CAZUL FERICIT AL MICUȚELOR SARAH MARIA ȘI ELENA MAIA O rara reușita in operațiile de separare a siamezelor

13:05, 30.03.2024 - Cele mai cunoscute siameze de la noi din tara sunt Lina si Gherghina, care s-au nascut, in 1982, lipite de la ombilic la stern The post CAZUL FERICIT AL MICUȚELOR SARAH MARIA ȘI ELENA MAIA O rara reușita in operațiile de separare a siamezelor first appeared on Informatia Zilei .

PROGNOZA METEO Sfarsit de saptamana cu vreme relativ calda, cer mai mult senin si intensificari ale vantului

20:20, 28.03.2024 - Sambata, valorile termice diurne vor inregistra o crestere considerabila, ... The post PROGNOZA METEO Sfarsit de saptamana cu vreme relativ calda, cer mai mult senin si intensificari ale vantului first appeared on Informatia Zilei .

PLOAIA DEVINE OPORTUNITATE Hotelul din Singapore care compenseaza turiștii pentru planurile de vacanța perturbate

14:20, 11.03.2024 - Cu toate acestea, exista anumite criterii pe care trebuie sa le indeplineasca turiștii pentru a beneficia de rambursare, cum ar fi durata ploii și tipul de camera in care sunt cazați The post PLOAIA DEVINE OPORTUNITATE Hotelul din Singapore care compenseaza turiștii pentru planurile de vacanța perturbate…

EXEMPLU DE OMENIE! Parintele Gabriel Chereji din Pomi asigura masa calda pentru copii și batrani

13:16, 21.02.2024 - Comunitatea din Pomi se poate considera binecuvantata pentru ca are in mijlocul sau un adevarat model demn de urmat: parintele paroh Gabriel Chereji. Acesta a savarșit diferite acte caritabile, atat pentru familiile aflate in nevoie, cat și pentru copiii și batranii provenind din mediile defavorizate.…


Ce parere ai despre aceasta stire?