Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scriitorul Francesc Miralles vine la București pentru lansarea romanului „Iubire cu i mic“. Citiți un fragment din noua sa carte!

Publicat:

 și  va așteapta miercuri, 4 octombrie, ora 19.00, la  de la Cișmigiu (Bld. nr.3) la o întâlnire cu scriitorul Francesc Miralles, prilejuita de lansarea romanului Iubire cu &"i“ mic, recent aparut în colecția , și de participarea scriitorului spaniol la Festivalul Internațional de Literatura și Traducere Iași (FILIT 4-8 octombrie 2017).

O bijuterie literara despre istoria plina de magie a lucrurilor marunte, Iubire

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lansare Humanitas: Mimi Branescu, scenaristul serialului „Las Fierbinți“, despre cel mai recent volum

20:20, 06.04.2024 - Marți, 9 aprilie, de la ora 19.00, la Libraria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), are loc o intalnire cu Mimi Branescu, Marina Constantinescu și Radu Paraschivescu despre volumul Șase piese, un autor, aparut recent la Editura Humanitas.

Dezbatere Humanitas: Rolul și rostul monumentelor de for public

09:05, 02.04.2024 - Editura Humanitas ii invita pe toți cei interesați, 4 aprilie, de la ora 19.00, la Libraria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), la dezbaterea „Rolul și rostul monumentelor de for public".

Nicușor Dan, exasperat de ciori: 'O sa incercam sa le gonim cu artificii'

21:15, 31.03.2024 - Nicușor Dan, primarul-general al Capitalei, a vorbit in direct la Prima TV, despre parcurile din București, dupa demararea curațeniei de primavara in parcuri, dar și despre deranjanta problema a ciorilor. Deși unele lucruri au fost puse la punct atat in parcul Herastrau, cat și in Cișmigiu, Nicușor…

ZIUA LIVE: Aurelia Lapusan - Literatura este cultura. Fara cultura oamenii nu sunt completi“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

14:10, 20.03.2024 - Poeta, prozatoarea si publicista Aurelia Lapusan este invitata la ZIUA LIVE cu prilejul lansarii romanului sau "Flori de busuioc".Lansarea volumului aparut la editura Upstitute din Bucuresti va avea loc joi, 21 martie, la ora 17.00, la Biblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Miercuri 20 martie…

Lansare Humanitas: Mihaela Noroc, despre cel mai nou album foto dedicat fetelor

18:15, 28.02.2024 - Editura Humanitas va invita joi, 29 februarie, ora 20, la Libraria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), la o intalnire cu Mihaela Noroc – autoarea bestsellerului Atlasul frumusetii: Femeile lumii in 500 de portrete – și Andreea Esca.

Cele mai importante festivaluri de literatura din Romania, alaturi de Festivalul Internațional de Literatura de la Odesa

23:10, 27.02.2024 - Pe 25 februarie, s-a incheiat cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Literatura de la Odesa, un eveniment de tradiție, devenit itinerant din cauza razboiului și gazduit anul acesta la București.

Lansare Humanitas. Pe urmele lui Constantin Brancuși, din Romania la Paris, de ziua artistului

22:40, 16.02.2024 - Editura Humanitas va invita luni, 19 februarie, de la ora 19.00, la Libraria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), la o intalnire cu scriitorul Sorin Tranca, jurnaliștii Marius Constantinescu și Cristian Patrașconiu și antropologul Alexandru Balașescu.


Ce parere ai despre aceasta stire?