Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Savanții ruși au creat pastila care poate încetini procesul de îmbătrânire

Publicat:

Cercetatorii rusi au creat o pastila despre care spun ca ar putea amana debutul procesului de imbatranire si ar putea permite oamenilor, in cele din urma, sa traiasca pana la 120 de ani, potrivit descopera.ro.

Cercetatorii de la Universitatea de Stat din Moscova testeaza pe caini, pesti, soareci si sobolani o pastila care contine un nou tip de antioxidant, despre care spun ca ar influenta mitocondriile, componente ale celulelor responsabile cu producerea de energie si care sunt implicate in procesul de imbatranire.

Potrivit lui , in urma testelor pe animale, cercetatorii…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Semnal de alarma: bolile neurologice fac ravagii. Romania nu este pregatita

23:00, 07.05.2024 - Afecțiunile neurologice se afla pe locul intai in topul bolilor și al dizabilitaților de care sufera populația la nivel mondial. Alzheimer, Parkinson și accidentul vascular cerebral au detronat pentru prima oara bolile cardiovasculare. In Romania, situația pacienților este una de-a dreptul dramatica

Terapia cu NAD+perfuzabil, excelenta pentru creier, inima, ficat, scaderea in greutate, atenuarea simptomelor de sevraj…  

13:35, 07.04.2024 - NAD+ este denumita coenzima tinereții și a sanatații, deoarece este aplicata cu rezultate excelente in terapii anti-aging, de prevenție a unor boli degenerative ca Parkinson sau Alzheimer, dar și de combatere a oboselii cronice, anxietații, depresiei, a simptomelor de sevraj. Ce este NAD+ NAD+ (nicotinamida…

Povestea campioanei olimpice Larisa Popova, in pagini de carte

14:11, 31.03.2024 - „Larisa Popova, Marea Campioana sau Zeița Canotajului Academic de la Nistru” este intitulata cartea despre prima reprezentanta a sportului autohton de profil, campioana la Olimpiada din 1980 de la Moscova. Volumul, aparut in colecția „Legendele sportului moldovenesc”, a fost lansat in Sala „Regina Maria”…

Strategii eficiente in ingrijirea pacienților cu boli neurologice cronice

11:36, 28.03.2024 - Bolile neurologice cronice se refera la un grup de afecțiuni care persista o perioada indelungata, unele chiar pe tot parcursul vieții, și care pot include maladii precum boala Parkinson, scleroza multipla, boala Alzheimer, epilepsia și altele.

Bolile neurologice, principala cauza de probleme de sanatate la nivel global

06:55, 17.03.2024 - Bolile care afecteaza sistemul nervos, cum sunt demențele de tipul Alzheimer, dar și migrenele sau consecințele unui accident vascular cerebral,  reprezinta principala cauza a problemelor de sanatate la nivel global. Bolile sistemului nervos au reprezentat tema unui studiu publicat recent in revista…

Un barbat din Germania s-a vaccinat de 217 ori anti-COVID. Ce au descoperit cercetatorii

07:55, 06.03.2024 - Un barbat german "hipervaccinat", care ar fi primit 217 vaccinuri Covid in 29 de luni, nu a prezentat "niciun semn" ca ar fi fost vreodata infectat cu virusul care provoaca Covid-19 si nu a raportat niciun efect secundar legat de vaccin, potrivit unui studiu publicat in revista Lancet Infectious Diseases,…

Cum hormonul fericirii ar putea salva creierul de demența Alzheimer

15:05, 16.02.2024 - Potrivit unui recent studiu, neuronii specifici oxitocinei, hormonul fericirii, intervin in imbunatațirea memoriei in cazul persoanelor afectate de demența Alzheimer. Cercetatorii de la Universitatea din Tokyo au fost interesați de rolul hormonului  oxitocina (OXT)  in procesul de invațare și memorare.…

Descoperire istorica! Dateaza din Epoca de Gheața

21:25, 13.02.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Kiel, Germania, au descoperit in Marea Baltica un zid despre care se crede ca ar avea o vechime de aproximativ 11.000 de ani, noteaza Euronews. Acesta dateaza din ultima epoca glaciara și are o lungime de aproape un kilometru. La acea vreme, zidul se afla probabil…


Ce parere ai despre aceasta stire?