Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sarmale de post. Cea mai delicioasă reţetă

Publicat:

Orezul spalat se pune peste ciuperci. Tot acolo se mai pun cele 2 linguri de pasta de rosii, sare, marar, piper si o ceasca de apa.Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez.

Se lasa sa se raceasca dupa care se infasoara sarmalelee. Pe fundul oalei se pune o foaie de varza, varza tocata, sarmalele bine infasurate si printer sarmalute foi de dafin.Peste ele se pune apa si sucul de rosii .

Se fierb la foc mic cam 1  ora.

Pofta buna!

Ingredientele si cantitatile le gasesti aici:

https://sfatulparintilor.ro/reteteletale/vegetarieni-post/felul-doi-post/sarmale-de-post/

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa

10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de placinte umplute cu varza calita. Preparatul de post pe care il gateau bunicile

10:15, 03.04.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și vrei sa te bucuri de un preparat gustos de post, atunci pregatește rețeta de placinte umplute cu varza calita. Este o mancare pe care o gateau bunicile și cu siguranța iți va aduce aminte de copilarie. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de clatite fara zahar, cu banane. Sunt pufoase și au o aroma delicioasa

13:15, 19.02.2024 - Clatitele sunt gatite in intreaga lume și sunt unul dintre deserturile rapide și delicioase potrivite in zilele in care nu ai foarte mult timp la dispoziție. In cazul in care vrei sa te bucuri de acest preparat, fara sa te ingrași, iata cum sa il gatești fara zahar.

Rețeta de tarta delicioasa cu ciocolata și zmeura. Cu ce sa iți rasfeți partenerul de Ziua Indragostiților

00:05, 13.02.2024 - Urmeaza Ziua Indragostiților, iar cel mai bun mod de a-ți rasfața partenerul este cu un desert delicios, pe care al va adora. Tarta cu ciocolata și zmeura este o alegere perfecta pentru cei romantici. Se gatește ușor și nu necesita coacere.

Gustul autentic al papricașului de pui, acum și la tine acasa. Rețeta tradiționala ungureasca

12:10, 05.02.2024 - Ingrediente- 1 kg de pulpe de pui, taiate in bucați potrivite- 2 cepe mari, tocate fin- 3 ardei grași, roșii și verzi, cubulețe- 3 linguri de ulei de floarea-soarelui- 3 linguri de pasta de roșii- 1 lingura de faina- 1 lingurița de boia dulce- 1/2 lingurița de boia iute- 500 ml supa de pui sau apa calda-…

Tarta cu roșii, rețeta cu care Andreea Esca și-a impresionat fanii. Ingredientele care fac diferența

18:35, 02.02.2024 - Demonstrandu-și latura talentata și creativa in bucatarie, Andreea Esca a reușit sa impresioneze internauții cu o rețeta ușor de urmat și cu rezultate apetisante. Prezentatoarea PRO TV a oferit pas cu pas instrucțiuni despre cum sa pregateasca o tarta delicioasa cu roșii, capturand astfel atenția și…


Ce parere ai despre aceasta stire?