Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a terminat! Pancu dezvăluie ce se întâmplă cu transferul lui Alex Ioniță la Rapid: „Ni l-am dorit foarte mult”

Publicat:

, antrenorul Rapidului, a vorbit despre transferul lui Alexandru Ionița (24 de ani) la echipa din Liga 2, insa spune ca giuleștenii nu-i puteau asigura salariul pe care mijlocașul il are la CFR Cluj. „ era imposibil de luat, are o situatie in care nu ne permitem sa ii platim salariul sau nici macar perioada asta de imprumut. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

O harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice dezvaluie poluarea galaxiilor: „Se intampla ceva foarte interesant acolo”

18:15, 22.04.2024 - Oamenii de stiinta au creat prima harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice de dimensiuni gigantice, care ofera informatii despre modul in care spatiul dintre galaxii este poluat cu substante chimice, informeaza DPA, citata de Agerpres.

Angajat din Cluj, conflict cu patronul obligat de stat sa-i creasca salariul dupa 2 ani de munca: „Se intampla tot felul de situații ciudate”

15:30, 12.04.2024 - Disensiuni intre patron și angajat la o firma din Cluj, dupa intrarea in vigoare a noilor reguli privind salariile! Un angajat relateaza ca se intampla lucruri ciudate la firma la care lucreaza dupa ce statul l-ar fi obligat pe patron sa-i creasca salariul brut. Amintim ca de la 1 ianuarie 2024…

Salariul cu care Dan Petrescu ar fi fost ademenit sa revina in fotbalul romanesc

18:20, 08.04.2024 - ​Ramas liber de contract dupa desparțirea de sud-coreenii de la Jeonbuk Hyundai Motors, Dan Petrescu este tot mai aproape de revenirea la CFR Cluj. Antrenorul ar fi fost ademenit cu un salariu uriaș.

Șucu a rabufnit dupa umilința cu CFR: „Prea mulți baieți de treaba in club. Avem de lucru”

23:30, 06.04.2024 - Dan Șucu și Victor Angelescu, acționarii Rapidului, au ramas fara cuvinte cand au vazut ca Rapid este surclasata, pe teren propriu, de CFR Cluj. Meciul din etapa a 3-a a play-off-ului s-a terminat cu victoria oaspeților, scor 4-1, dupa ce ardelenii au condus la pauza cu 4-0! Cei doi finanțatori ai giuleștenilor…

Va crește salariul minim brut in Romania. Se intampla de la 1 iulie, anunța PSD

22:30, 02.04.2024 - Liderii Partidului Social-Democrat (PSD) au anunțat ca salariul minim brut va crește in Romania, inclusiv in mediul privat, incepand de la 1 iulie 2024. Decizia vine in contextul in care autoritațile politice ar dori sa se alinieze la Directiva europeana privind salariile minime in Uniunea Europeana…

Europa inca depinde de importurile de energie, chiar daca criza s-a terminat. Ce se intampla in Romania

15:25, 13.03.2024 - Dependența de importurile in energie in Europa nu a suferit modificari importante in ultimii ani, Europa ramanand puternic dependenta de importurile de energie chiar și dupa criza energetica.

REACȚIA RAPIDULUI Zvonurile privind transferul lui Albion Rrahmani in Premier League

11:50, 13.03.2024 - Deși au existat oferte pentru alți jucatori, Niculae a subliniat importanța profitabilitații transferurilor pentru clubul Rapid și pentru aducerea de noi talente. The post REACȚIA RAPIDULUI Zvonurile privind transferul lui Albion Rrahmani in Premier League first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?