Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia avertizeaza ca firmele care pleaca din cauza sanctiunilor nu se vor intoarce curand

Publicat:

Rusia a avertizat companiile straine din sectorul petrolului si gazelor ca, daca pleaca din Rusia in urma sanctiunilor legate de anexarea Crimeei, nu vor putea sa revina curand, relateaza Reuters.

Ministrul rus pentru resurse naturale a declarat joi ca pana acum firmele straine nu au dat semnale ca vor sa isi retraga proiectele din Rusia, insa daca o vor face, vor avea de platit un pret.

“Este evident ca nu se vor intoarce in viitorul apropiat daca intrerup contractele de investitii cu noi. Adica vor fi si consecinte&" a spus el reporterilor, in orasul Birobidzhan, din orientul…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia e furioasa din cauza exercițiilor NATO din Finlanda. Zaharova: „Au caracter provocator. Suntem pregatiți sa luam masuri”

10:16, 24.04.2024 - Exercitiile NATO prevazute sa inceapa pe 26 aprilie in Finlanda si in imediata apropiere a granitei ruso-finlandeze au caracter provocator, a declarat purtatoarea de cuvant a Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, in remarci publicate miercuri de agentia de presa rusa RIA, transmit…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Zelenski avertizeaza Occidentul: 'Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana'

00:00, 07.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avertizat sambata, in declaratii televizate, ca Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia iși continua campania intensa de bombardamente cu raza lunga de acțiune, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Rusia avertizeaza SUA: Folosirea pentru spionaj a satelitilor SpaceX ii transforma in tinte legitime

21:25, 20.03.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat miecuri ca stie despre eforturile de spionaj americane de a folosi operatori comerciali de sateliti precum SpaceX si a avertizat ca astfel de miscari fac din satelitii lor tinte legitime, transmite Reuters, potrivit News.ro. 

Kremlinul avertizeaza ca orice adunare neautorizata pentru Navalnii inseamna incalcarea legii

13:10, 01.03.2024 - Kremlinul a declarat vineri ca orice adunari neautorizate in sprijinul regretatului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnii, care urmeaza sa fie inmormantat vineri la Moscova, vor incalca legea, relateaza Reuters, potrivit news.ro Intr-o teleconferinta cu reporterii, purtatorul de cuvant al Kremlinului,…

Ministrul de externe din Lituania avertizeaza NATO ca poate veni un „moment Pearl Harbor” in relatia cu Rusia

14:01, 19.02.2024 - Ministrul de externe din Lituania, Gabrielius Landsbergisa, a avertizat luni asupra riscului ca NATO sa cunoasca un „moment Pearl Harbor” in relatia cu Rusia, referindu-se la atacul surpriza al avioanelor japoneze asupra bazei americane din Hawaii in 1941.

Rusia ar putea ataca NATO in 3-5 ani, avertizeaza ministrul danez al Apararii. „Exista motive sa fim cu adevarat ingrijorati”

17:16, 09.02.2024 - Danemarca ar trebui sa isi accelereze investitiile militare dupa ce noi informatii indica faptul ca Rusia se reinarmeaza mai repede decat era de asteptat si ca ar putea ataca o tara NATO in termen de trei pana la cinci ani, a declarat vineri ministrul danez al apararii, potrivit Reuters.

Seful AIEA s-a intalnit cu Zelenski inainte de a vizita centrala nucleara Zaporojie

07:55, 07.02.2024 - Directorul general al agentiei de supraveghere nucleara a ONU (AIEA), Rafael Grossi, a anuntat ca va vizita miercuri centrala nucleara Zaporojie din Ucraina, ocupata de Rusia, pentru a vedea daca aceasta poate fi operata cu un numar redus de personal si daca uraniul folosit pe post de combustibil, vechi…


Ce parere ai despre aceasta stire?