REȚETE DE SĂRBĂTORI Cotlet de porc crestat şi umplut
Publicat:Lasați-va seduși de promisiunea unei experiențe culinare de neuitat, unde suculența cotletului de porc se imbina armonios cu aromele intense ale baconului afumat, rasfațandu-va simțurile cu fiecare ințepatura de furculița in aceasta capodopera culinara. The post REȚETE DE SARBATORI Cotlet de porc crestat si umplut first appeared on Informatia Zilei .
Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…
Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro
Stiri pe aceeasi tema
PRAZNICE IMPORTANTE Sarbatori cu cruce roșie in calendarul ortodox, pe luna aprilie
11:50, 07.04.2024 - In luna aprilie, Biserica Ortodoxa praznuiește cateva sarbatori, cele mai importante fiind Floriile și Sfantul Gheorghe. Pe langa acestea doua, luna curenta include și numeroase sarbatori cu cruce neagra. The post PRAZNICE IMPORTANTE Sarbatori cu cruce roșie in calendarul ortodox, pe luna aprilie first…
REȚETE ROMANEȘTI Supa usurica de macris
17:45, 15.03.2024 - Frunzele macrisului contin fier, vitamine, si foarte mult acid oxalic, ceea ce ii confera un gust acru, astringent. Frunzele se prepara in acelasi mod ca si spanacul sau stevia, gustul caracteristic facandu-l potrivit pentru supe, borsuri, piureuri sau pentru a asorta in special preparatele de miel.…
BUCATARIE MEDITERANEANA Piept de pui umplut cu spanac
11:35, 13.03.2024 - Piept de pui umplut cu spanac și aromatizat cu usturoi, prajit in cuptor dupa ce spanacul este inabușit intr-un sos cremos de lapte și faina. The post BUCATARIE MEDITERANEANA Piept de pui umplut cu spanac first appeared on Informatia Zilei .
REȚETE VEGETARIENE Parjoale cu ciuperci
08:05, 03.03.2024 - Parjoalele cu ciuperci reprezinta o adaptare vegetariana a tradiționalilor chiftele, oferind o alternativa bogata in nutrienți și etica la preparatele pe baza de carne, in raspuns la creșterea preferințelor pentru alimentația bazata pe plante. The post REȚETE VEGETARIENE Parjoale cu ciuperci first appeared…
COMPETIȚIE Tinerii spadasini satmareni s-au umplut de medalii la Budapesta
10:55, 13.02.2024 - Inceputul de an 2024 a fost unul execelent pentru scrima satmareana la nivel copii, cadeți și juniori cu numeroase medalii și trofee cucerite la competiții interne,... The post COMPETIȚIE Tinerii spadasini satmareni s-au umplut de medalii la Budapesta first appeared on Informatia Zilei .
REȚETE ROMANEȘTI Deliciul preferat al Regelui Mihai al Romaniei: Sarmalele in foi de varza
14:31, 12.02.2024 - Regele Mihai I al Romaniei, ultimul monarh al țarii, era cunoscut pentru modestia și discreția sa, inclusiv in preferințele culinare. Informațiile despre mancarurile sale preferate sunt limitate, insa se știe ca avea o afecțiune pentru bucataria tradiționala romaneasca, care se caracterizeaza prin simplitate…
APERITIVE Rețete de aperitive de vara: Surprinde-ți oaspeții cu simplitate și savoare
10:21, 12.02.2024 - Aperitivele de vara joaca un rol esențial in acest peisaj, fiind nu doar delicioase, ci și o modalitate splendida de a-ți impresiona oaspeții. Fara a necesita mult timp de pregatire sau ingrediente complicate, aceste rețete vor aduce un zambet pe buzele tuturor. The post APERITIVE Rețete de aperitive…
REȚETE FRANȚUZEȘTI Reteta preferata a lui Napoleon: Puiul Marengo
12:35, 11.02.2024 - Napoleon Bonaparte este cunoscut pentru multe lucruri, dar cand vine vorba de mancarea sa preferata, istoria ne spune ca era un om cu gusturi relativ simple pentru statutul sau. Una dintre mancarurile despre care se spune ca ii placea mult era "Puiul Marengo". Aceasta mancare a fost creata in urma bataliei…