Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI – VINERI: Ficăţei de pui înveliţi în bacon cu garnitură de orez cu ananas, legume şi curry

Publicat:

Ficatei de pui înveliti în bacon cu garnitura de orez cu ananas, legume si curry e o masa gustoasa si sanatoasa. Unde nu mai pui ca gradul de dificultate nu e mare, iar timpul de gatire de de 35 de minute. În plus, invitatii se vor întrece în complimente dupa ce vor savura aceasta minunatie culinara, iar daca le spuneti si ce beneficiu are ananasul asupra loc, clar îi cuceriti.

Ei bine, potrivit specialistilor, ananasul e foarte bun la slabit, îi ajuta pe cei care vor sa topeasca kilogram dupa kilogram. Ca sa preparati ficatei de pui înveliti…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au aparut primii cartofi noi romanești. De necrezut cat costa un kilogram, in piețe

09:06, 12.04.2024 - Fiind primavara, in piețele romanești au aparut fructe și legume de sezon, pe care mulți ar vrea sa le cumpere, pentru o dieta cat mai variata. Doar ca, așa cum s-a intamplat in prima faza cu urzicile, de exemplu, multe legume au prețuri destul de piperate pentru buzunarele celor care trec pragul piețelor.…

Rețeta de supa crema cu broccoli și legume. Este ideala in timpul postului

09:45, 07.04.2024 - Ne aflam in perioada Postului Paștelui, iar gospodinele pregatesc numeroase rețete unde nu se folosesc alimente provenite de la animale. Se pune accent pe cat mai multe legume, astfel ca supa crema este ideala de consumat. Este delicioasa și se prepara simplu.

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Rețeta de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat sa ii surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

13:20, 25.03.2024 - Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Daca nu știi cu ce sa iși surprinzi familia in aceasta zi, redacția Spynews.ro iți prezinta o idee de preparat pe care il vei adora. Rețeta de pește la cuptor cu legume este foarte ușor de pregatit și are un gust fabulos.

Rețeta de supa crema de legume cu ciuperci. Ce sa gatești in prima zi din Postul Paștelui

16:40, 18.03.2024 - Știm cat de greu este sa gasești rețete delicioase de post, din acest motiv iți venim in ajutor. Suma crema de legume cu ciuperci este o adevarata delicatesa, este hranitoare și are foarte multe beneficii pentru sanatate. Iata cu ce sa te rasfeți in prima zi din post.

Rețeta de pateu de fasole cu legume. Un preparat delicios de sezon

09:50, 11.03.2024 - Pentru aceasta zi de luni ți-am pregatit o rețeta de sezon, mai exact pateul de fasole cu legume. Este un preparat delicios și sanatos, pe care ar trebui sa-l incerci și tu macar o data. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Rețeta de rulouri cu legume și creveți. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:35, 21.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un preparat gustos și sanatos, atunci pregatiți rețeta de rulouri cu legume și creveți. Iata de ce ingrediente aveți nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?