Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reteta de gogosi cu ciocolata. Pregateste un desert delicios intr-un timp foarte scurt

Publicat:

Gogosile reprezinta unul dintre cele mai apreciate deserturi ale romanilor, care ne aduce aminte si de copilarie. Daca vrei sa retraiesti acele momentele, pregateste simplu si usor o portie de gogosi cu ciocolata.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Iți ia 10 minute sa il prepari și are un gust delicios

00:15, 26.04.2024 - Un cheesecake din doar trei ingrediente pare o provocare imposibila, dar tot ce trebuie sa faci este sa urmezi rețeta corecta! Este foarte ușor de pregatit, ai nevoie de doar 10 minute la dispoziție, iar la final vei avea un cheesecake cremos, cu o textura unica!

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de trufe de ciocolata alba cu ghimbir. Un dulce delicios pentru cei dragi

19:35, 04.03.2024 - Daca te-ai saturat de clasicele deserturi și vrei sa incerci ceva nou, atunci gatește trufele de ciocolata alba cu ghimbir. Este un dulce delicios pentru cei dargi. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura Red Velvet. Un desert delicios pentru 1 Martie, de Marțișor

09:45, 01.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 1 Martie, de Marțișor, noi ți-am pregatit o rețeta de sezon. Pregatește-le celor dragi ție prajitura Red Velvet. Este un desert delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Ce sa pui in gogosi pentru un gust ca in copilarie. Asa faceau bunicile si mamele noastre, ingredientul care ofera toata aroma

14:55, 23.02.2024 - Gogoșile sunt un preparat foarte iubit, care ne amintește, de multe ori, de copilarie. Daca vrei sa il pregatești și tu acasa și sa iasa exact ca al bunicilor noastre, iata aici cea mai buna rețeta. Secretul consta intr-un ingredient special, ce ii da toata aroma. Cea mai tare rețeta de gogoși Gogoșile…

Rețeta de prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Un desert delicios

10:55, 23.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu aveți idee ce sa gatiți, atunci nu va faceți probleme, deoarece noi venim cu soluția și va prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Este un desert care va reuși sa va incante papilele…

Rețeta de paste cu sos de roșii și spanac. Un preparat delicios și sanatos pentru pranz

09:45, 15.02.2024 - Daca ai ramas in „pana” de idei și vrei sa te bucuri de o mancare gustoasa, atunci pregatește rețeta de paste cu sos de roșii și spanac. Acest preparat este un deliciu italian! Este o mancare sanatoasa pentru pranz și ar trebui sa o incerci și tu macar o data. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și…


Ce parere ai despre aceasta stire?