Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Războiul viitorului se va purta n cyberspațiu/ Soldați roboți și oameni modificați genetic

Publicat:

Razboiul viitorului va fi purtat cu ajutorul unor armate de roboți și oameni cu gene modificate genetic. Ministerul apararii din transmite ca noi zone de conflict vor aparea din cauza unor amenințari precum terorismul și incalzirea globala, inclusiv spațiu și cyberspațiul, relateaza  .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amenda record pentru un politician, dupa ce a numit 'pedofili' doi oameni, intr-o disputa pe rețelele sociale

03:36, 26.04.2024 - Un actor și politician din Marea Britanie va plati o amenda uriașa pentru ca a numit doi oameni pedofili. Instanța britanica a stabilit suma de 90.000 de lire sterline pentru fiecare dintre victime. Disputa a avut loc pe rețelele de socializare.

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.

Un oficial avertizeaza ca 2024 este anul in care Ucraina ar putea pierde razboiul

19:40, 13.04.2024 - Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizeaza ca Ucraina ar putea fi infranta de Rusia chiar in 2024. Motivul ar fi ca ucrainenii ajung sa simta ca ”nu mai pot caștiga”.

Urmatorii soldați ai Americii vor fi mașini. In razboaiele viitoare, generalii americani vor sa trimita roboți pentru a infrunta primele gloanțe ale inamicului

21:10, 07.04.2024 - Continue reading Urmatorii soldați ai Americii vor fi mașini. In razboaiele viitoare, generalii americani vor sa trimita roboți pentru a infrunta primele gloanțe ale inamicului at Info real.

VIDEO Dupa doi ani de razboi, Ucraina ramane fara soldați sa lupte pe front: probleme mari pentru Zelenski

11:30, 23.02.2024 - Razboiul din Ucraina intra sambata in cel de-al treilea an. Reuters a intervievat peste 20 de soldati si comandanti ucraineni din unitati de infanterie, drone si artilerie de pe diferite sectiuni ale frontului de 1.000 de kilometri din estul si sudul Ucrainei. Desi sunt inca motivati sa lupte impotriva…

Porci modificati genetic, obtinuti in premiera in Japonia pentru a raspunde la penuria de donatori de organe

00:30, 14.02.2024 - Oamenii de stiinta de la compania PorMedTec Tokyo apartinand Universitatii Meiji din Tokyo au creat pentru prima data in Japonia, alaturi de compania americana de biotehnologie eGenesis, porci modificati genetic pentru transplanturi de celule si organe la om, transmite marti EFE. Echipa aflata in fruntea…

Porci modificați genetic ca sa doneze organe

16:45, 13.02.2024 - Oamenii de stiinta de la compania PorMedTec Tokyo apartinand Universitatii Meiji din Tokyo au creat pentru prima data in Japonia, alaturi de compania americana de biotehnologie eGenesis, porci modificati genetic pentru transplanturi de celule si organe la om, transmite marti EFE. Echipa aflata in fruntea…

Razboi in Ucraina, ziua 712. Kievul a publicat lista sportivilor rusi si belarusi care au sustinut razboiul Rusiei

00:00, 05.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 711. Ministerul ucrainean al Sportului a publicat duminica, in cadrul conferintei Play the Game 2024, o lista cu sportivii rusi si belarusi care au sustinut razboiul Rusiei in Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?