Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prunele uscate, o bună sursă de potasiu

Publicat:

Prunele sunt o importanta sursa de vitamina C, vitamina A, vitamina K, potasiu si fibre. Atat pruna proaspata, cat si cea uscata contin doi fitonutrienti unici, denumiti neoclorogenic si acid clorogenic, care au calitati antioxidante puternice, distrugand radicalii liberi care ...

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce alimente sunt esențiale pentru sanatatea pielii. Trebuie incluse neaparat in dieta ta

09:41, 10.04.2024 -  Exploram mai jos o serie de alimente recomandate pentru o piele sanatoasa, subliniind legatura intima dintre nutriție și frumusețea dermei.1. Avocado: Un Elixir al HidratariiBogat in grasimi sanatoase, avocado este un aliat de nadejde pentru hidratarea pielii. Vitaminele E și C, prezente in abundența,…

Guvernul, despre arderea vegetației uscate: "Protejarea mediului este o responsabilitate comuna"

10:50, 05.04.2024 - Guvernul a venit cu un mesaj in contextul inregistrarii cazurilor de ardere a vegetației uscate cu urmari nefaste pentru mediul inconjurator și indeamna cetațenii sa fie mai precauți, noteaza Noi.md. "Incendierea terenurilor și a gunoiștilor are consecințe devastatoare asupra mediului și sanatații publice.…

Mai bogat in vitamina C decat portocalele, acest superaliment de sezon detoxifica organismul și promoveaza pierderea in greutate

09:06, 14.03.2024 - Acest superaliment de sezon detoxifica organismul și promoveaza pierderea in greutate Continue reading Mai bogat in vitamina C decat portocalele, acest superaliment de sezon detoxifica organismul și promoveaza pierderea in greutate at Tabu.

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

07:16, 05.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

4 perspective din care lipsa de vitamina D poate influența starea de bine a organismului

23:40, 29.02.2024 - Vitamina D, considerata și „vitamina soarelui”, este un nutrient esențial pentru sanatatea organismului uman. Deși este sintetizata in principal la nivelul pielii in urma expunerii la lumina soarelui, multe persoane, din diverse cauze, pot sa nu aiba suficienta vitamina D din aceasta sursa naturala…

Nu arunca resturile de lamaie sau citricele uscate. Top 3 lucruri la care sa le folosești, sunt foarte utile

17:55, 04.02.2024 - Ai folosit lamai, portocale sau alte fructe citrice in bucatarie la prepararea mancarurilor sau a deserturilor și nu știi ce sa faci cu resturile de la ele? Sfatul nostru nu este sa le arunci, ci sa le refolosești la alte lucruri. Playtech Știri iți prezinta top 3 sarcini la care poți folosi fructele…

Nu mai manca portocale daca suferi de aceasta boala! Pericolul ascuns din cele mai consumate fructe

09:30, 28.01.2024 - Specialistii spun ca acestea trebuie consumate in cantitati mici de catre persoanele care sufera de reumatism deoarece natura acida a sucului acestora poate sa accentueze simptomele artritei. De asemenea, si coaja fructului trebuie folosita cu atentie pentru ca poate fi tratata chimic pentru conservare…

Cuvinte cheie:

vitamina prunele uscate potasiu

Ce parere ai despre aceasta stire?