Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele imagini cu soția autorului atacului din Florida după masacru| FOTO ÎN ARTICOL

Publicat:

, actuala soție a lui , autorul celui mai cumplit atac armat in masa din istoria SUA, a fost vazuta pentru prima data dupa tragedie.   Aceasta a fost fotografiata, marți la scurt timp dupa miezul nopții,  pentru prima data de la masacrul de duminica dimineața din clubul gay Pulse, unde soțul ei a ucis cu sange rece 49 de oameni și a ranit alți 53. Salman se afla in  fața casei ei din Florida, unde locuia cu Omar, fiind insoțita de ofițerii de poliție. In momentul in care e condusa spre mașina, in care se afla și fiul ei, femeia iși acopera fața de camerele de filmat…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele imagini cu Adrian Mititelu și soția, in vizita la spital, dupa ce fiul lor a ajuns la urgențe cu supradoza de antidepresive / PAPARAZZI

14:45, 22.04.2024 - Avem primele imagini cu Adrian Mititelu și soția, in vizita la spital, dupa ce fiul lor a ajuns la urgența cu supradoza de antidepresive. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lor și i-au surprins in ipostaze rare, deoarece toata situația creata de…

VIDEO Israelul dezvaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranian

19:05, 16.04.2024 - VIDEO Israelul dezaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranianArmata israeliana a publicat imagini din camera de control a forțelor aeriene israeliene de la sediul subteran al IDF. Primele interceptari ale rachetelor și dronelor iraniene au fost efectuate duminica dimineața.

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Soția lui Adi Minune construiește un hotel. A postat primele imagini / VIDEO

20:15, 07.04.2024 - Soția lui Adi Minune nu sta pe ganduri atunci cand iși dorește ceva! Karmen Minune a anunțat pe rețelele de socializare ca mama ei construiește un hotel. Ba chiar mai mult, artista a postat și primele imagini. Iata cum arata localul.

Primele imagini de la locul de veci al lui Marius Țepeliga. Lautarul mort dupa lupta cu o boala grava a fost inmormantat / FOTO

11:15, 18.03.2024 - Marius Țepeliga a murit in urma cu mai bine de o saptamana. In urma cu cateva zile, familia l-a condus pe ultimul drum. Soția și apropiații și-au dorit mai mult ca niciodata discreție in aceasta perioada.

Primele imagini de la inmormantarea lui Gabi Stangau! Soția violonistului, Diana, nu s-a putut dezlipi de sicriu / FOTO

15:45, 21.02.2024 - Momente cumplite pentru familia lui Gabi Stangau. Celebrul violonist a fost astazi inmormantat. In mediul online, au aparut o mulțime de imagini de la ceremonie. Soția lui, Diana Berințan, nu s-a putut dezlipi de sicriu, iar lautarii au venit și au cantat melodii triste, in memoria lui Gabi Stangau.

Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravida a Giovanei. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil

12:35, 31.01.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a publicat primele imagini cu burtica de gravida. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil, la doar 8 luni de cand și-a adus pe lume fiica.

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Cu cine seamana micuțul

20:35, 29.01.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a distribuit in mediul online un filmuleț adorabil in care apare fiul sau. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a aratat susținatorilor chipul baiețelului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?