Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declarații ale lui Nicolae Guță, după ce fiul său a fost transferat în București: ”Cred că numai Dumnezeu a făcut să scape”

Publicat:

Fiul lui Nicolae Guța a fost transferat de urgența la București, iar tatal sau a așteptat cu sufletul la gura ca sa vada cum se simte fiul sau și sa vorbeasca cu el despre cele întâmplate.

În urma cu puțin timp a sosit de la Târgu Jiu un elicopter în care se afla Nicu Guța, iar manelistul a facut primele declarații despre starea de sanatate a fiului sau.

Vezi pe www.antenastars.ro ce a declarat Nicolae Guța din fața spitalului în care se afla în acest moment fiul sau!

V.M

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Pepe, primele declarații dupa ce a stabilit data nunții cu Yasmine Pascu. Ce semnificație are ziua aleasa pentru cununia religioasa: „Suntem binecuvantați”

21:25, 10.04.2024 - Pepe și Yasmine Pascu sunt impreuna de cațiva ani, au un fiu impreuna și au decis sa devina o familie și in fața lui Dumnezeu. Cei doi se pregatesc deja de cununia religioasa, eveniment care va avea loc intr-o zi cu o semnificație aparte pentru artist și soția lui.

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

Dan Ilie Morega, internat din nou la psihiatrie. Primele declarații dupa ce a agresat o jurnalista: 'Eu ma lupt cu mafia, mafia e mare și multa'

10:55, 23.03.2024 - Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, a avut primele declarații dupa ce a agresat o jurnalista. Dan Morega este in aceste momente internat la psihiatrie și i s-a prescris un tratament medicamentos. Acesta neaga toate acuzațiile care i se aduc și declara ca se lupta cu mafia. "Am mers la Bucuresti…

Știrile Antena Stars. Aurel Padureanu, primele declarații dupa ce a aflat ca va deveni bunic. Cum i-au dat vestea cea mare fiul și nora: „E darul lui Dumnezeu” / VIDEO

16:21, 22.03.2024 - De trei luni, fiul Corneliei Catanga și soția lui, Alina, traiesc o perioada unica, asta pentru ca vor deveni parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca, iar de curand, au anunțat ca vor avea un copil.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Sorina Guța, primele și singurele declarații dupa ce s-a trezit din coma. Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire: ”Le-au zis surorilor mele ca nu mai pot face nimic”

22:45, 05.03.2024 - Sorina Guța a fost la un pas de moarte, iar medicii nu ii mai dadeau șanse de supraviețuire. Fosta partenera de viața a lui Nicolae Guța a ajuns la spital in coma, starea sa fiind extrem de grava. Ca printr-o minune a reușit sa traiasca, iar acum face declarații in exclusivitate pentru Spynews.ro despre…

Oana Roman a facut primele declarații dupa inmormantarea mamei sale, Mioara Roman - VIDEO

16:31, 01.03.2024 - Intr-un mesaj video postat pe Instagram, fiica Mioarei Roman s-a adresat oameniilor care o urmaresc in mediul online și care i-au transmis sute de mesaje de susținere. „Am simțit nevoia sa vorbesc un pic cu voi ca sa va mulțumesc in primul rand pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis, pentru…

Jucatorul transferat de U Cluj din Championship a debutat cu FCSB și a oferit primele declarații: „Am avut puține emoții, U Cluj e un club mare”

08:10, 20.02.2024 - Marco Rus (21 de ani), transferat de U Cluj in aceasta iarna din Anglia, a debutat pentru „studenți” in partida terminata la egalitate cu FCSB, scor 0-0, in etapa #26 din Superliga și a oferit primele impresii dupa primele minute in campionatul Romaniei. Mijlocașul a fost titularizat in premiera de…


Ce parere ai despre aceasta stire?