Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima expoziţie românească de la Muzeul Louvre este dedicată lui Ştefan cel Mare şi broderiilor româneşti

Publicat:

La invitatia muzeului Louvru, in perioada 17-29 aprilie, de Arta al Romaniei, in stransa colaborare cu Muzeul de Istorie a Romaniei, ale Ministerului Afacerilor Externe si , Sucevita si din Iasi, va participa la organizarea expozitiei "Broderii de traditie bizantina din Romania. In jurul stindardului lui Stefan cel Mare".

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit interlopul Costel Corduneanu, liderul clanului Cordunenu, din Iași

14:05, 15.04.2024 - Costel Corduneanu, șeful clanului Corduneanu din Iași, a murit luni intr-un spital din Targu Mureș, la varsta de 54 de ani, a confirmat avocatul sau pentru Știrile ProTv. Corduneanu era internat dupa o intervenție chirurgicala pe cord.Corduneanu era supranumit „Ștefan cel Mare al Moldovei” și conducea…

A murit Costel Corduneanu. 'Stapanul Moldovei' era unul dintre interlopii de legenda ai Romaniei

12:15, 15.04.2024 - Costel Corduneanu, una dintre cele mai cunoscute figuri ale lumii interlope din Iași și liderul clanului Corduneanu, cunoscut și sub numele de "Ștefan cel Mare al Moldovei" sau 'Stapanul Moldovei' a incetat din viața astazi, 15 aprilie 2024. Acesta a ajuns unul dintre cei mai de temuti capi ai lumii…

Stefan Radu Oprea: Drona romaneasca este un proiect in care cred. Am identificat foarte multe companii romanesti care au produse foarte performante. Discut cu ministrii Apararii si Cercetarii cum putem face ca acest proiect sa devina realitate

13:55, 03.04.2024 - ”Daca ne uitam pe industria cu capital privat, vom observa ca producem gama de munitie standard vechi si standard NATO, in toate fabricile, ca avem memorandumuri in cinci dintre companii sa avem angajari suplimentare si vom ajunge cu unele din fabrici sa lucram in patru schimburi, 24 de ore, 7 zile…

Jurații Chefi la cuțite, suprinși de povestea unui concurent care vrea sa scrie istorie in gastronomia romaneasca: „Visul meu e..”

10:25, 01.04.2024 - Cei patru Chefi se confrunta cu o dubla provocare in ringul amuletei și descopera povești fascinante in platoul preselecțiilor, diseara, la Chefi la cuțite. Un roman revenit in țara dupa un periplu de 15 ani, ca bucatar, in mai multe restaurante din Europa, vrea sa aduca stelele Michelin in Romania.

Interviu | Profesorul care l-a detronat pe Tudorel Toader de la șefia Universitații Al. I. Cuza: „Colegii care meritau n-au fost promovați nici macar intern”

07:05, 31.03.2024 - Liviu Maha, noul rector al Universitații Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iași, a acordat un interviu reporterilor Libertatea, in care și-a detaliat proiectul managerial, abordand și problema eventualelor prejudicii de imagine aduse instituției de invațamant de fostul ministru al justiției Tudorel Toader,…

Dialog intercultural: Romania are in zestre și cultura polona

08:55, 24.03.2024 - Expoziție in aer liber, la Muzeul Unirii din Iași: „Despre limba polona” Reprezentanții Muzeului de Istorie a Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași propun publicului o noua expoziție in aer liber, organizata in parteneriat cu Institutul Polonez din București, un proiect stradal…

Interviu: Ce vor moldovenii? „Dezvoltarea se oprește acolo unde se opresc autostrazile. Autostrada Unirii, dintre Iași și Targu Mureș, este șansa Moldovei, conexiunea ei directa cu Vestul”

17:05, 19.03.2024 - Recent a aparut o carte fundamentala la editura Polirom: „Regionalizarea. Catre un model de buna guvernanța a Romaniei”. Volum coordonat de: Alexandru L. Cohal, Dorin Dobrincu, George Țurcanașu. In a doua parte a interviului, prima fiind publicata sambata, 16 martie, am continuat discuția cu trei dintre…

Ziua pașaportului romanesc: Expoziție dedicata la Muzeul National de Istorie

14:55, 19.03.2024 - In fiecare an, la data de 19 martie, Romania sarbatorește Ziua Pașaportului Romanesc, in amintirea apariției primei legi moderne privind pașapoartele. Aceasta lege, cunoscuta sub numele de "Legea asupra pașapoartelor", a fost promulgata de regele Carol I, prin Inaltul Decret Regal nr. 1758, in anul…


Ce parere ai despre aceasta stire?