Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prețul motorinei scade, iar cel al benzinei continuă să crească: Cât vor costa mâine carburanții

Publicat:
Prețul motorinei scade, iar cel al benzinei continuă să crească: Cât vor costa mâine carburanții

Agenția Naționala pentru a afișat noile prețuri la carburanți, pentru ziua de maine, 29 martie. Astfel, prețul motorinei scade cu 2 bani, iar cel al benzinei crește cu 4 bani.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Prețul motorinei scade sub 22 lei per litru, maine: Benzina continua sa se scumpeasca

11:55, 22.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 23 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu unsprezece bani mai puțin.

CREȘTE prețul benzinei premium! Ce prețuri gasim astazi la carburanți in zona Turzii?

20:20, 18.04.2024 - Vești proaste pentru unii șoferi. Prețul benzinei premium a incepul sa creasca considerabil, in timp ce costul benzinei standard ramane neschimbat. Concret, pretul la benzina premium a crescut cu circa trei bani pe litru, astfel ca un litru de benzina premium a ajuns sa coste in zona noastra intre 8,04…

Benzina, mai scumpa cu 6 bani maine: Vezi cat va costa motorina

12:20, 27.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare Energetica a afișat noile prețuri la carburanți, pentru ziua de maine, 28 martie. Astfel, prețul la motorina ramane neschimbat, iar cel la benzina crește cu 6 bani.

Prețul benzinei a inceput din nou sa creasca, ușor. La motorina, stagnare

12:30, 26.03.2024 - Dupa ce in urma cu circa doua saptamani, prețul la benzina și la motorina a inregistrat o ușoara scadere, iata ca din nou se trece pe ”creștere” la pompele de alimentare de la stațiile de carburanți din zona Turda – Campia Turzii. Creșterea este de circa 3-7 bani pe litru, in cazul benzinei, in timp…

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, in weekend: Cu cat se scumpește benzina

12:06, 22.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru weekend. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 11 banuți mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 2 bani mai puțin.

Carburanții, mai scumpi și in weekend: Cat va costa benzina și motorina

12:51, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru 16-18 martie. Astfel, in acest weekend, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu un banuț mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 2 bani mai scump.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, maine: Vezi cat va costa benzina

13:16, 12.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 13 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 4 bani, iar prețul benzinei crește cu 1 banuț.

Prețul motorinei scade cu inca cu 11 bani: Cat va costa benzina, maine

12:10, 27.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 28 februarie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 11 banuți, iar prețul la benzina ramane neschimbat.


Ce parere ai despre aceasta stire?