Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul lituanian a anunțat că suferă de cancer

Publicat:

Premierul lituanian a anunțat miercuri ca sufera de cancer. Acesta a afirmat insa ca va continua sa lucreze pe durata tratamentului. "Diagnosticul a fost confirmat, este un limfom intr-un stadiu precoce", a spus Skvernelis in fata jurnalistilor, la Vilnius. El a dezvaluit ca a fost supus unei prime sesiuni de chimioterapie marti, precizand ca tratamentul va continua in septembrie si in octombrie, informeaza AFP, citata de Agerpres. "Doctorii spera la o remisie completa (a bolii) si eu sper la fel", a adaugat premierul lituanian, in varsta de 49 de ani. Boala lui a fost detectata…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a aflat Mihai Albu ca sufera de cancer

20:21, 09.05.2024 - Cum a aflat Mihai Albu ca sufera de cancer Diagnosticul de cancer a survenit in urma unui control medical de rutina facut de Mihai Albu. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru extirparea prostatei și a ganglionilor locali. Operația a fost efectuata de Conf. Dr. Gingu și echipa sa la…

Planurile de inmormantare ale regelui Charles, actualizate in mod regulat dupa ce suveranul a primit diagnosticul de cancer: "Este intr-adevar foarte bolnav..." 

14:36, 26.04.2024 - Presa din Marea Britanie scrie ca starea de sanatate a regelgul Charles se deterioreaza progresiv, ceea ce i-a determinat pe oficialii Palatului Buckingham sa actualizeze in mod regulat planul pentru inmormantarea sa.

Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales. Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer: "In timpul operației abdominale..." 

13:25, 27.03.2024 - Dupa saptamani intregi de speculații, Kate Middleton a declarat ca a fost diagnosticata cu cancer și a punctat ca urmeaza o chimioterapie preventiva. Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales.

Regele Charles al III-lea a primit 7.000 de scrisori, dupa anunțul privind diagnosticul de cancer

06:20, 26.02.2024 - Palatul Buckingham publica un video cu monarhul britanic și numeroasele scrisori cu mesaje de susținere adresate in ultimele saptamani. Regele Charles al III-lea a primit peste 7.000 de scrisori de susținere dupa anunțul legat de boala de care sufera, facut la inceputul acestei luni, transmite BFMTV…

Andreea Mantea nu mai face tratament pentru boala autoimuna de care sufera. Doar se roaga: ‘Cred in Divinitate’

08:55, 21.02.2024 - Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din Romania. Atunci cand apare pe sticla este mereu radianta și plina de carisma, dar in realitate, vedeta de la Kanal D se confrunta de ani buni cu probleme de sanatate. Recent, ea și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre boala…

Prințul Harry, dupa diagnosticul de cancer al Regelui Charles: „Orice boala uneste familiile”

16:15, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al Regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii Familiei Regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters.

Cum a aflat Dan Ciotoi despre faptul ca sufera de cancer la colon. Cum se simte cantarețul in prezent, dupa operație

14:21, 15.02.2024 - Dan Ciotoi, cunoscutul cantareț al trupei Generic, a impartașit recent o poveste cutremuratoare despre modul in care a descoperit ca sufera de cancer la colon și peripețiile intampinate in procesul diagnosticului și tratamentului.


Ce parere ai despre aceasta stire?