Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un pod s-a prăbuşit în Belgia, blocând transportul pe canalul Bruxelles-Willebroek

Publicat:

Circulatia navelor pe canalul Bruxelles-Willebroek, situat in nordul capitalei belgiene, este intrerupta joi, din cauza unui pod care s-a prabusit dupa ce a fost izbit de o ambarcatiune in apropierea orasului Grimbergen, informeaza politia locala, citata de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Partea superioara a turnului de televiziune din Harkov s-a prabusit dupa un atac cu racheta al Rusiei

23:05, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt in doua, iar partea sa superioara a cazut la pamant, arata imagini obtinute de Reuters, dupa ceea ce oficialii locali au declarat ca a fost probabil un atac cu racheta al Rusiei asupra acestei infrastructuri de televiziune.

O parte din turnul de televiziune din Harkov s-a prabusit dupa un atac cu racheta al Rusiei VIDEO

20:16, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt in doua, iar partea sa superioara a cazut la pamant, arata imagini obtinute de Reuters, dupa ceea ce oficialii locali au declarat ca a fost probabil un atac cu racheta al RusieI.

Belgia și Cehia vor ca UE sa dea noi sancțiuni impotriva influenței Rusiei in viitoarele alegeri europene

01:00, 18.04.2024 - Belgia si Cehia cer ca Uniunea Europeana sa adopte noi sanctiuni pentru a contracara influenta Rusiei in viitoarele alegeri europene, dupa ce mai multe tari au descoperit interferente timpurii, se arata intr-o scrisoare deschisa adresata conducerii UE, informeaza Reuters, potrivit agerpres.ro. Scrisoarea…

Circulația pe unele strazi din centrul capitalei, sistata parțial maine: Trasportul va fi redirecționat

10:10, 29.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca sambata, 30 martie, in intervalul orelor: 10:00 - 14:00, va fi parțial sistata, pe o singura banda, circulația rutiera pe unele strazi din centrul capitalei. Transportul va fi redirecționat.

Nivelul de satisfactie al britanicilor fata de functionarea sistemului national de sanatate s-a prabusit inainte de alegeri

15:50, 27.03.2024 - Nivelul de satisfactie al britanicilor fata de Serviciul National de Sanatate (NHS), detinut de stat, s-a prabusit in 2023, fapt ce indica o parte din provocarile cu care se confrunta guvernul intr-un an electoral, transmite miercuri Reuters.

S-a prabușit un elicopter al politiei in sudul Turciei. Doua persoane au murit

10:20, 04.02.2024 - Un elicopter al politiei s-a prabusit sambata in sudul Turciei, doi ofiteri decedand si un tehnician fiind ranit, a anuntat ministrul de interne turc Ali Yerlikaya intr-o postare pe reteaua X (fosta Twitter), transmite Reuters. Elicopterul decolase de pe aeroportul Hatay si se indrepta spre Gaziantep,…

Portugalia da fermierilor un ajutor de urgența, in incercarea de a evita proteste ca in Franța și Belgia

20:55, 31.01.2024 - Guvernul interimar al Portugaliei a anunțat miercuri un pachet de ajutor de urgența in valoare de 500 de milioane de euro pentru fermieri, incercand astfel sa evite proteste așa cum sunt in Franța și in alte parți ale Europei, transmite Reuters.

Ikea scade mii de prețuri la nivelul din 2016, sperand ca va crește vanzarile

16:26, 29.01.2024 - Ikea a decis sa reduca prețurile la unele produse pe o serie de piete, inclusiv Belgia, Canada si India, in incercarea de a inversa majorarile pe care le-a introdus in 2022, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?