Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PLOAIA DEVINE OPORTUNITATE Hotelul din Singapore care compensează turiștii pentru planurile de vacanță perturbate

Publicat:
PLOAIA DEVINE OPORTUNITATE Hotelul din Singapore care compensează turiștii pentru planurile de vacanță perturbate

Cu toate acestea, exista anumite criterii pe care trebuie sa le indeplineasca turiștii pentru a beneficia de rambursare, cum ar fi durata ploii și tipul de camera in care sunt cazați The post PLOAIA DEVINE OPORTUNITATE Hotelul din Singapore care compenseaza turiștii pentru planurile de vacanța perturbate first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat costa o vacanța la schi in Coreea de Nord. Turiștii ruși, „100% satisfacuți” de stațiunea lui Kim Jong-un

19:35, 31.03.2024 - Mai mulți turiști ruși au fost intr-o vacanța la schi in Coreea de Nord. Olga Shpalok, designer rus din Vladivostok, a afirmat ca a fost „100% mulțumita”. Ba mai mult, dupa o zi intreaga petrecuta la schi, ea a decis ca este momentul sa se relaxeze cu o vizita la spa, relateaza The Guardian.

Locul din Romania unde ți se implinește orice dorința. Este destinația ideala pentru vacanța de Paște și este foarte des vizitat de turiștii straini / FOTO

09:15, 22.03.2024 - Daca vrei sa iți petreci Paștele intr-un loc fabulos, cu o puternica incarcatura divina și unic in lume, aceasta destinație iți vine in ajutor. Se spune ca este locul in care ți se implinesc toate dorințele. Vestea buna este ca nu trebuie sa cheltui mulți bani pentru a ajunge acolo. Iata unde se afla!

STRUCTURA ANULUI ȘCOLAR Planurile de invațamant și organizarea anului școlar 2024- 2025 pentru elevii de la tehnologic

18:10, 21.03.2024 - Pentru elevii de la filiera tehnologica, modalitatea de organizare a anului școlar 2024-2025 a fost publicata in Monitorul Oficial.  The post STRUCTURA ANULUI ȘCOLAR Planurile de invațamant și organizarea anului școlar 2024- 2025 pentru elevii de la tehnologic first appeared on Informatia Zilei .

MODIFICARI LEGISLATIVE Schimbari majore la voucherele de vacanța din 2024! Afla detaliile aici!

12:15, 17.03.2024 - Incepand cu 2024, voucherele de vacanța vor fi disponibile in format electronic și fizic pentru bugetari, extinzandu-se și catre angajații din sectorul privat, marcand o schimbare semnificativa in modul de acordare a acestui beneficiu." The post MODIFICARI LEGISLATIVE Schimbari majore la voucherele…

Experiențe de vacanța cu servicii de 5 stele pentru turiștii și proprietarii Nordis Mamaia

20:55, 11.03.2024 - Brandul Nordis reprezinta standardul excelenței, incepand de la conceptul deosebit și calitatea desavarșita a proiectelor imobiliare pe care le dezvolta și pana la nivelul superior de ospitalitate, deja exemplificat in Hotelul Nordis Mamaia, primul și cel mai mare hotel inaugurat din rețeaua de 5 stele…

Hotelul unde oamenii iși primesc banii inapoi daca incepe ploaia in vacanța. Mulți turiști merg acolo anual

17:15, 10.03.2024 - Oamenii care se cazeaza la un hotel iși primesc banii inapoi daca incepe ploaia in vacanța! Mulți turiști merg acolo anual. Programul este unul unic, cu un pachet care nu a mai existat vreodata.

Hotelul care-ți da banii de cazare inapoi daca te prinde ploaia in vacanța

15:40, 10.03.2024 - In Singapore ploua in medie 171 de zile pe an. Dar un hotel din Lion lanseaza un pariu riscant pentru a se asigura ca acest lucru nu strica vacanțele oaspeților sai: promite sa le dea banii inapoi daca ii prinde ploaia, relateaza CNN.

BANI PENTRU PROFESORI In baza unor calcule, profesorii primesc indemnizație de hrana și vouchere de vacanța

09:45, 09.02.2024 - Indemnizația de hrana și voucherele de vacanța pentru angajații din Invațamant se stabilesc prin raportare la salariul net cuvenit funcției de baza, ..... The post BANI PENTRU PROFESORI In baza unor calcule, profesorii primesc indemnizație de hrana și vouchere de vacanța first appeared on Informatia…


Ce parere ai despre aceasta stire?