Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce l-a ales Daniela Crudu pe Valentin la "Burlăciţă"? Bruneta a răspuns sincer: "M-a impresionat că a venit cu cardul!"

Publicat:

este mai fericita ca niciodata de când l-a ales pe Valentin, la emisiunea "Burlacita". Cei doi se înteleg de minune si se întrec mereu în glume.

Cruduta si Valentin au fost invitati, astazi, la emisiunea "", de la , unde au vorbit deschis despre relatia lor. Asistenta TV a dezvaluit de ce l-a ales pe Valentin si ce anume a atras-o la el, chiar din prima clipa în care l-a vazut.

"Pe lânga aspectul ei fizic, ea este o persoana vesela. Când e vremea de afara ca acum si te uiti…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cristina Spatar a vorbit despre gravul accident de circulație in care a fost implicata. Cum s-a petrecut totul: "Am tras de volan..." / VIDEO

14:20, 07.05.2024 - In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea Star Matinal, difuzata pe Antena Stars, Cristina Spatar a vorbit despre gravul accident de circulație in care a fost implicata cu ceva vreme in urma. Vedeta a povestit cum s-a petrecut totul.

Star Matinal. Roxana Vașniuc, petrecere de lux pentru fetița ei! Invitații au venit cu limuzina: „Ziua ei...” / VIDEO

09:15, 22.04.2024 - Roxana Vașniuc a organizat o petrecere de lux pentru fetița ei. Evenimentul a fost spectaculos din toate punctele de vedere. Invitații au venit cu limuzina. Iata ce declarații a facut vedeta despre petrecere!

Ce relație are Cornel Palade cu fiica lui de cand aceasta locuiește la Londra. „Eu i-am spus unde greșesc și sa nu repete și ea greșelile”

13:46, 04.04.2024 - Ada, fiica actorului Cornel Palade, a devenit cunoscuta publicului larg odata cu participarea alaturi de tatal ei la America Express. Ada Palade studiaza muzica la o universitate prestigioasa din Londra, a concurat la diverse concursuri de muzica, este deja actrița și chiar a cantat intr-o trupa.In…

Star Matinal. Nicolae Botgros, din nou bunic! Dirijorul a dat marea veste: „Bucuria o imparțim...” / VIDEO

10:10, 27.03.2024 - Nicolae Botgros este din nou bunic! Dirijorul a dat marea veste! In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, artistul a vorbit despre acest subiect extrem de important din viața lui, dar a și facut marturisiri despre meseria lui. Iata ce a spus acesta pentru emisiune!

De ce se tem cel mai tare Victor Slav și Selina pe Drumul Zeilor. Ce marturisiri au facut inainte de plecarea in Asia Express 2024 / VIDEO

17:31, 04.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Victor Slav și Selina au vorbit despre teama pe care o au pe Drumul Zeilor. Iata ce marturisiri au facut cei doi inainte de plecarea in Asia Express 2024!

Star Matinal. Kamara și Gabriella Nastas, primele declarații dupa casatorie. Cei doi indragostiți au avut mari emoții: „Surprinzator... / VIDEO

12:10, 23.02.2024 - Kamara și Gabriella Nastas au facut primele declarații, dupa ce s-au casatorit. Cei doi indragostiți au avut mari emoții, chiar daca nu au devenit soț și soție pana la adanci batraneți. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Laura Cosoi, dezvaluiri din culisele emisiunii „Vacanța de vedeta”. Premiera va avea loc sambata aceasta: „Este un concept care imi este drag” / VIDEO

13:40, 21.02.2024 - Laura Cosoi este gazda emisiunii „Vacanța de vedeta”, emisiune ce va avea premiera sambata aceasta, de la ora 15.00, pe Antena Stars. Actrița spune ca a acceptat cu drag noul proiect și simte ca i se potrivește de minune, asta pentru ca printre marile ei pasiuni se numara, evident, și calatoriile.


Ce parere ai despre aceasta stire?