Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pana aici a fost! Cu ochii in lacrimi, Gabriela Cristea a anuntat pe toata lumea: „Am…”

Publicat:

Prezentatoarea de televiziune le-a dat vestea prietenilor ei virtuali. Moderatoarea a explicat ca se afla pe ultima suta de metri cu apariția la carma emisiunii pe care o are la Kanal D. se pregatește sa devina mamica pentru prima oara. Vedeta este insarcinata, ea și partenerul sau de viața, muzicianul urmand sa devina in curand parinții unei fetițe. Prezentatoarea de televiziune a anunțat, pe contul sau de pe un site de socializare, ca aceasta este ultima saptamana in care mai apare pe micile ecrane, urmand sa intre in concediu prenatal. Citeste continuarea…

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilinca Vandici, schimb de replici la TV cu Lidia Fecioru: „Trebuie sa-mi gasesc unul care nu a mai fost casatorit niciodata”

16:51, 20.04.2024 - Ilinca Vandici a avut un schimb de replici cu Lidia Fecioru in emisiunea „Follow Us” de la Kanal D2. Prezentatoarea nu a fost de acord cu afirmațiile invitatei sale in ceea ce privește relația dintre un barbat și o femeie.O dezbatere aprinsa a izbucnit in emisiunea „Follow Us" de la Kanal D2, moderata…

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Dan Negru, foc și para dupa ce a vazut cu cat se vinde o pereche de adidași „murdari”: „Nu pricep nefirescul”

14:26, 03.04.2024 - Dan Negru, unul dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, reușește cu ușurința sa surprinda in postarile sale din social media diverse subiecte. Recent, vedeta Kanal D-ului a postat pe Facebook o pereche de adidași „murdari”, care reprezinta noul trend, noteaza click.ro. Ireal cat de mult costa…

Cum a reacționat Gabriela Cristea, dupa ce i s-a spus ca i-ar putea fi mama soțului ei, Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a rabufnit!

14:36, 29.03.2024 - Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a rabufnit in mediul online, dupa ce mai mulți oameni au criticat diferența de varsta dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda. Iata cum le-a inchis gura rautacioșilor!

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Gabriela Cristea și-a dat soțul de gol. Ce obicei are Tavi Clonda. „Am inceput sa descopar lucruri. Am tot incercat sa remediez situația”

13:36, 27.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au casatorit in 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi au acum familia pe care și-au dorit-o și o casnicie solida. Prezentatoarea TV a marturisit ca, dupa ce relația ei cu artistul a devenit mai serioasa, a descoperit cateva lucruri la el care nu ii erau pe plac. Vedeta…


Ce parere ai despre aceasta stire?