Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orașul Hong Kong, ÎNVĂLUIT de o ceață densă, care a acoperit până şi zgârie norii

Publicat:

Orașul chinezesc Hong Kong a fost invaluit de o ceata densa. Imaginile, surprinse de catre un cameraman, arata cum vizibilitatea scade dramatic de la un minut la altul, iar ceata se ridica pana la zeci de metri inaltime,incat zgaraie-norii abia de se mai vad.

Acest fenomen se produce de doua-trei ori pe an.  Potrivit specialistilor, ceața a fost provocata de un front de aer maritim de pe coasta sudica a Chinei.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Atena a fost inghițita de o ceața portocalie provocata de furtuna de praf din Sahara

08:55, 24.04.2024 - Norii de praf aduși din Sahara au acoperit Atena și alte orașe grecești marți, in unul dintre cele mai grave de astfel de episoade care au lovit țara din 2018 pana in prezent, au declarat autoritațile, relateaza The Guardian. Autoritațile din Grecia avertizeaza ca aceste concentrații de praf pot reduce…

ANM emite ALERTA: Cod galben pentru ceața densa și polei in multiple zone din țara

08:15, 20.04.2024 - ANM a emis un avertisment de ultima ora pentru mai multe zone din țara, indicand prezența ceții dense și a poleiului. Conform ultimelor date furnizate, fenomenele meteorologice periculoase afecteaza localitați din 8 județe ale țarii. In județele Salaj, Cluj, Bistrița-Nasaud, Vaslui, Alba, Harghita,…

Zgarie-norii din Texas se intuneca, dupa prabușirea in masa a pasarilor migratoare

03:55, 15.04.2024 - Aproximativ doua miliarde de pasari zboara prin Texas primavara - iar cladirile iluminate reprezinta un risc mortal. Stingerea luminilor pe timp de noapte ar putea salva nenumarate coliziuni fatale, scrie bbc.com.

Ceața densa in mai multe zone din județul Suceava. Polițiștii atrag atenția șoferilor sa fie cu ochii in patru

09:21, 13.03.2024 - La aceasta ora, pe raza județului Suceava, in mai multe zone și pe mai multe segmente de drum se circula in conditii de ceata, fapt ce determina scaderea vizibilitatii la volan. Pentru a nu fi implicati in producerea de accidente rutiere, facem cateva recomandari conducatorilor auto, privind circulatia…

Alerta meteo imediata. Ceața densa in nordul Moldovei. Iata lista localitaților afectate

08:30, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca in mai multe localitați din nordul Moldovei este ceața densa. Specialiștii au emis cod galben. Acesta este valabil duminica, pe parcursul dimineții.

Avertizari meteo de ceața densa și vant puternic. Iata lista zonelor afectate

09:00, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca duminica dimineața este ceața densa in nord-vestul țarii. De asemenea, vantul bate cu putere in mai multe zone montane ale Romaniei. Specialiștii au emis avertizari de tipul cod galben.

AVERTIZARE INFOTRAFIC: CEATA DENSA PE AUTOSTRAZILE A3 BUCUREȘTI-BRAȘOV ȘI A0 CENTURA CAPITALEI

07:17, 03.02.2024 - AVERTIZARE INFOTRAFIC: CEATA DENSA PE AUTOSTRAZILE A3 BUCUREȘTI-BRAȘOV ȘI A0 CENTURA CAPITALEI The post AVERTIZARE INFOTRAFIC: CEATA DENSA PE AUTOSTRAZILE A3 BUCUREȘTI-BRAȘOV ȘI A0 CENTURA CAPITALEI first appeared on Partener TV .

Ceața densa in estul și in centrul Romaniei

09:16, 01.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca joi dimineața este ceața densa in regiuni extinse din estul și din centrul Romaniei. Specialiștii au emis avertizari, de tipul cod galben de ceața.


Ce parere ai despre aceasta stire?