Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opțiunea militară împotriva Phenianului este o perspectivă "foarte îndepărtată" (ministrul britanic al apărării)

Publicat:

O opțiune militara impotriva Coreii de Nord, adusa in discuție de administrația americana, este o perspectiva "foarte indepartata", a afirmat vineri ministrul britanic al apararii, , dupa o intrevedere al Washington cu omologul sau american, , transmite AFP.

"Suntem foarte departe de a examina opțiuni militare", a declarat la o reuniune a unui grup de reflecție unde a fost întrebat daca aliații din NATO vor ajuta sa descurajeze Coreea de Nord sa se înarmeze mai mult.

"Nu…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Omenirea intra intr-o noua era! Ministrul britanic al Apararii: 'Trecem de la o lume postbelica la una antebelica'

20:05, 04.04.2024 - Ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, a transmis un avertisment dur pentru intreaga planeta: am „trecut de la o lume postbelica la una antebelica”, totul pe fondul amenințarilor reprezentate de Rusia, China, Iran și Coreea de Nord.

Atacurile ucrainene de la Sevastopol au facut flota rusa „funcțional inactiva”, spune Ministrul britanic al apararii

16:25, 25.03.2024 - Flota rusa de la Marea Neagra este „funcțional inactiva” in urma celor mai recente atacuri ucrainene care au vizat cel puțin doua nave de razboi și un centru de comunicații al marinei ruse din Sevastopol.

Ministrul apararii, despre cooperarea militara cu R. Moldova: „Ii respectam statutul de neutralitate, dar avem elemente de cooperare”

21:15, 10.03.2024 - Ministrul apararii, Angel Tilvar, a declarat intr-un interviu in exclusivitate pentru Digi24, ca exista o cooperare stransa militara intre Romania și Republica Moldova, dar ca guvernul roman respecta statutul de neutralitate al țarii vecine.

Ministrul roman de Externe: Rusia pune liderii democrați unii impotriva altora

14:35, 08.03.2024 - Rusia intensifica atacurile de dezinformare impotriva țarilor democratice, incercand sa intoarca aliații unii impotriva altora și sa creeze fricțiuni in ajunul alegerilor din Statele Unite și Europa. Ministrul roman de Externe, Luminița Odobescu, a declarat acest lucru intr-un interviu acordat Bloomberg.…

Razboi in Ucraina, ziua 734: Zelenski, in alerta. Rusia pregatește o noua ofensiva impotriva Ucrainei

06:50, 27.02.2024 -  Kievul a anuntat luni retragerea trupelor sale dintr-o mica asezare de langa Avdiivka, in fata presiunii neincetate din partea Rusiei. Ministrul ucrainean al Apararii, Rustem Umerov, a declarat ca jumatate din armele occidentale promise Kievului au fost livrate cu intarziere. „La ora actuala, un angajament…

Potop de sancțiuni impotriva Rusiei

17:11, 23.02.2024 - Presedintele american Joe Biden a anuntat vineri ca Statele Unite vor impune peste 500 de sanctiuni noi impotriva Rusiei, transmit agentiile internationale de presa. In acelasi timp, Washingtonul va aplica noi restrictii de export pentru aproape 100 de entitati care sprijina Rusia si va reduce in continuare…

Congresul american, paralizat, se impiedica in continuare in anvelope financiare destinate Ucrainei si Israelului

15:00, 08.02.2024 - Senatorii americani au respins miercuri seara un text care ar fi deblocat noi fonduri destinate celor doua tari aflate in razboi si o reforma a sistemului migratiei Statelor Unite, dupa mai multe luni de negocieri dure. Din cauza unor presiuni exercitate de catre Donald Trump, care-si patreaza o acaparare…


Ce parere ai despre aceasta stire?